Doi barbati din judetul Suceava, prinsi in toiul noptii la Balcauti, carand tigari de contrabanda


Intră acum și în grupul de

Doi traficanţi de ţigări de 44 si respectiv 42 de ani, unul din comuna Satu Mare, iar celălalt din municipiul Rădăuţi, au fost prinşi de organele de ordine pe când îşi transportau marfa cu ajutorul unui autoturism, în toiul nopţii, sperând în vigilenţa scăzută a poliţiştilor.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, cei doi au fost identificaţi în jurul orelor 01:30, pe raza satului Negostina, comuna Bălcăuţi, în maşina la volanul căreia se afla bărbatul din localitatea Stau Mare, judeţul Suceava, în timp ce se deplasau pe DN 2.

După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut şi la verificarea autoturismului, ocazie cu care au fost identificate aproape 1.000 de pachete de ţigări pentru care cei doi ocupanţi ai autovehiculului nu deţineau documente legale de provenienţă.

„Întreaga cantitate de țigarete de contrabandă, în valoare de aproximativ 100 de milioane de lei vechi, a fost ridicată în vederea confiscării, iar celor doi bărbaţi li s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, autoturismul fiind indisponibilizat la Poliția orașului Siret”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de