Un dornean beat a ajuns la spital dupa o cearta cu copiii sai


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 52 de ani din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava, a ajuns în stare gravă pe patul de spital după o ceartă avută pe parcursul zilei de marţi cu cei doi copii gemeni ai săi în vârstă de 16 ani.

Poliţia a aflat despre incident de la cadrele medicale ale Spitalului din Vatra Dornei care au stabilit diagnosticul de „traumatism hemitorace drept, declarativ agresiune la domiciliu, stare de ebrietate”, iar cercetările demarate au stabilit că între bărbat şi fiii lui există de ceva timp o stare conflictuală generată de consumul excesiv de alcool al tătălui după ce soţia sa şi mama minorilor s-a stins din viaţă.

Luni seara, în jurul orelor 20:00, omul a ajuns la domiciliu ca de obicei în stare de ebrietate și a avut o discuție contradictorie cu cei doi copii, iar la un moment dat, a lovit cu piciorul o găleată în care era apă, gest ce l-a determinat pe fiul său să-l împingă. Din cauza stării de ebrietate, bărbatul și-a pierdut echilibrul și în cădere s-a lovit în zona toracică dreapta, de masa din sufragerie.

“Întrucât acuza dureri, cei doi copii au anunțat ambulanța prin apelul 112 și l-au transportat la spital, dar marţi după-amiază starea pacientului s-a înrăutățit, fapt pentru care a fost transportat la Iași, în cauză efectuându-se cercetări față de minor sub aspectul săvârșirii infracțiuni de vătămare corporală”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de