La finele acestei luni, se va sti care din proiectele propuse de Primaria Suceava vor fi aprobate pentru finantare elvetiana (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În ultima zi a lunii august, conducerea administraţiei publice locale sucevene va afla care din cele trei proiecte propuse de municipalitate pentru a beneficia de finanţare din fonduri elveţiene va avea câştig de cauză.

În acest sens, potrivit declaraţiilor edilului şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, pe 31 august, va merge cu toate propunerile la Ministerul Administraţiei şi Internelor alături de reprezentanţii firmei care a câştigat proiectul de consultanţă.

“Noi avem trei proiecte propuse care se referă la încălzirea Bazarului din municipiu, extinderea reţelei de iluminat public şi nu în ultimul rând reabilitarea termică a clădirii administraţiei publice. Sperăm măcar două dintre ele să fie aprobate având în vedere că regulamentul spune că maxim două proiecte să fie selectate pentru o localitate, iar începând cu anul viitor, să demarăm implementarea efectivă a proiectului sau a proiectelor acceptate”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de