La 56 de ani, si-a pierdut viata dupa ce a fost batut cu un ciocan de colegul de pahar


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 56 de ani şi-a pierdut viaţa după ce duminică seara a fost bătut cu sălbăticie de un consătean cu mai multe obiecte contondente printre care şi un ciocan.

Din datele puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, victima este din localitatea Şaru Dornei, judeţul Suceava, iar duminică seara, bărbatul s-a dus în vizită la un consătean de 51 de ani, unde cei doi s-au apucat de băut.

La scurt timp însă, între colegii de pahar a izbucnit un puternic scanda, iar de la vorbe la pumni a fost doar o chestiune de timp. În timpul altercaţiei, proprietarul casei în care s-au consumat băuturi alcoolice i-a aplicat victimei, atât în interiorul locuinţei cât şi în curtea acesteia mai multe lovituri cu obiectele care îi cădeau în mână printre care şi un ciocan, provocându-i multiple leziuni corporale.

Bărbatul bătut a fost transportat în stare gravă la Spitalul Municipal Vatra Dornei, iar ulterior transferat la principala unitate medicală a judeţului Suceava. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, din cauza leziunilor suferite bărbatul s-a stins din viaţă în jurul orelor 02:00.

„Cauza a fost preluată de un procuror criminalist, urmând ca în funcţie de rezultatul necropsiei să se dispună procedural”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de