Un grup de seniori bucovineni, in vizita la Parlament, la invitatia deputatului Sanda-Maria Ardeleanu


Intră acum și în grupul de

ardelean si seniorii bucovineni

La invitația deputatului PDL de Suceava, prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu, un grup de suceveni, membri ai Asociației Seniorilor Bucovineni, a vizitat marți,  Parlamentul României.

Potrivit unui comunicat de presă al Biroului de presă al Biroului Parlamentar Deputat Sanda-Maria Ardeleanu, grupul a putut vedea mai multe săli: Sala „C. A. Rosetti”, Sala „Nicolae Iorga”, Sala „Nicolae Bălcescu”, Sala „Nicolae Titulescu”, Sala „Drepturilor Omului”, Sala „I.I.C. Brătianu”, Sala „Take Ionescu”, Sala „Unirii”, Sala „Al. I. Cuza”, Galeria de Onoare sau Galeria de Presă.

Sursa citată precizează că pe lângă acest tur, sucevenii au fost conduși de deputatul Sanda-Maria Ardeleanu în sala de ședințe a Comisiei de învățământ, știință, tineret și sport din Camera Deputaților.

Seniorii bucovineni au continuat programul la Palatul Parlamentului având discuții aplicate cu parlamentarii suceveni PDL, deputații Sanda-Maria Ardelanu și Ioan Bălan si senatorul Gheorghe Flutur, cu privire la actualitatea politică, modificarea Constituției, reorganizarea administrativ-teritorială. Cu această ocazie seniorilor bucovineni li s-au prezentat, chiar de către inițiatori, proiectele legislative susținute de parlamentarii suceveni PDL.

„Aceste întâlniri organizate în clădirea Parlamentului României sunt o modalitate de a dezbate problemele generale cu care se confruntă populația, problemele locale care au nevoie de susținere parlamentară, oferind societății civile posibilitatea de a cunoaște mecanismele de funcționare a Parlamentului în vederea unei bune colaborări între aceasta și parlamentari”, se subliniază în comunicatul Biroului de presă al Biroului Parlamentar Deputat Sanda-Maria Ardeleanu.


Intră acum și în grupul de