Victor Ponta …nici nu știi…ce ți se pregătește!


Intră acum și în grupul de

Apele pe esicherul politic national sunt extrem de tulburi. PSD este în plina campanie de transare a parerilor interne. Nimeni nu poate spune cu exactitate daca Victor Ponta va mai ramane premierul Romaniei si daca va mai rezista la sefia PSD.

Deja in PSD lucrurile incep sa se precipite si foarte multe organizatii din tara doresc transarea problemei echipei de la varful partidului.

 

Se discuta tot mai des de schimbarea premierului si a fost deja scos la incalzire fostul candidat la presedintia Romaniei, Mircea GEOANA.

 

Despre Alianta PSD-UNPR-PC incepe sa se vorbeasca tot mai mult la timpul trecut. Este foarte clar pentru toata lumea că si UNPR si PC stăteau alături de PSD doar pentru a se afla la guvernare.

Nu credem ca proresistii sau conservatorii vor lasa puterea numai de dragul vremilor alaturi de Victor Ponta. La urma urmei Ponta nu i-a luat in Dubai, la relaxare si petrecere, pe Gabriel Oprea sau pe Daniel Constantin.

 

Si cum GUVERNARE se poate intampla si alaturi de PNL e clar ca e vorba despre saptamani sau de cateva luni pana cand e posibil sa nu mai auzim de aceasta alianta.

 

De altfel, Victor Ponta ii curteaza de o maniera demna de scenariile cu Romeo si Julieta pe cei de la Partidul Liberal Reformat, in frunte cu Calin Popescu Tariceanu, partid care insa deocamdata…nu exista!

 

Ramanarea in fruntea guvernului a lui Victor Ponta este definitorie pentru el ca politician.

 

In functie de cum va sti… sau NU va sti ….sa tina partidul aproape va insemna lucrarea sa de doctorat in materie de politica. Si este pentru prima data cand Ponta nu mai poate aplica sistemul  COPY-PASTE.

Si nici nu are copilot care sa il ajute la nevoie.

 

In acest context,, lucrurile pentru politicieni sunt destul de complicate, mai ales ca PDL, in noul format PNL, deja da semne de nerabdare ca ar dori sa intre la guvernare. Insa si ei stiu ca e bine sa mai lase, sa se usuce, cerneala de pe voturile primite de Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei.


Intră acum și în grupul de