Cu ce s-a ales Flutur dupa Conventia Nationala a PDL din 14/15 mai ?


Intră acum și în grupul de

Convenţia Naţională a PDL din 14-15 mai 2011 a însemnat bifarea unei noi victorii pe cureaua politică pe care o poartă zilnic la brâu Gheorghe Flutur. După votul sălii, Flutur a devenit cea de a doua personalitate din PDL, care are legitimitatea votului a peste două treimi dintre delegaţii prezenţi la urne.

Din punctul meu de vedere, Gheorghe Flutur nu a câştigat nici o bătălie. Din momentul în care s-a făcut publică modalitatea de reprezentare la Convenţie, cu delegaţi aleşi pe sprânceană şi mai ales după ce au fost puşi să jure că vor vota Emil Boc preşedinte, a fost foarte clar că meciul a fost jucat, şi, numai pentru ochii lumii care nu prea pricepe, s-a mai ţinut Convenţia.

Din acest motiv, o să vreau să-i întreb pe cei care au răbdare să citească ce scriu şi plăcerea să şi comenteze, şi o să îi rog să răspundă la două întrebări:

1. Ce se va alege de PDL în perioada următoare? Care credeţi că va fi traiectoria partidului în lunile care vin?

2. Va avea Suceava un ministru în cabinetul Boc sau într-un guvern format de PDL în perioada următoare (acum după desemnarea lui Flutur ca prim-vicepreşedinte al PDL) ?


Intră acum și în grupul de