Unde esti tu MILICI … ?


Intră acum și în grupul de

Partid cu conducere tânără caut purtător de cuvânt. Pentru relatii, sunati la sediul PSD. Dacă nu răspunde nimeni nu vă îngrijorați, zilnic, este cineva la sediu care aeriseste și puteti depune CV-ul atunci. Trebuie doar să nimeriți ora potrivită.

PSD Suceava are acum o mare calitate. Nu deranjează presa.

Înainte de detronarea lui Gheorghe Flutur, la PSD Suceava era o adevărată bătălie de cum să facă social-democrații să mai apară cu ceva prin presa locală și/sau națională. Și-ar fi dat și foc la cămașă numai să se vadă că există și chiar îi doare de soarta poporului pe care, conform PSD, Gheorghe Flutur și echipa sa îl asupreau.

 

Pe vremea respectivă, PSD avea o portavoce, pe cea a lui Ovidiu Milici care, avea cel puțin două calități, era puternică și îi enerva pe cei de la putere.

 

Acum, tăcerea cvasiabsolută a liderilor PSD enervează pe toată lumea, iar cel mai mult pe cei din PSD care ar vrea ca măcar PNL și băieții lui Alexandru Băișanu să mai fie puși la punct. Că despre PDL… ! Nu are cine. Sau nu există interes pentru așa ceva.

 

La cât se laudă liderii județeni ai PSD Suceava că partidul lor este modernizat, m-aș fi așteptat la mai mult în materie de comunicare. Dar, probabil că … comunicarea  nu era pe ordinea de zi de la Congres și că liderii PSD Suceava, când nu fac regiuni, nu schimbă Constituția sau nu primesc mai nimic la nivel național au altceva mult mai important. Sunt curios ce anume. Oricum de la ei nu vom afla nimic.

 

Așa că, dacă sunteți curioși cam cum a fost la Congresul partidului, accesati adresa de mai jos si vă puteti face o părere. Oricum, autorul a fost principala atracție a intregii actiuni.

 

http://nastase.wordpress.com/2013/04/21/congresul-psd-2/

 

MIHAI  CHIRA

PS: știti ce e mai ciudat? Ca Ovidiu Milici e acum in Alianta Dreptate si Adevăr și se ocupă de refacerea dreptei politice in România! Dar pe tăcute, pentru că vocal era doar pe stânga!

 


Intră acum și în grupul de