Expozitie de masini retro si Targ de Handmade, in weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Pentru a petrece un sfârşit de săptămână cu evenimente speciale, bucovinenii sunt aşteptaţi la Iulius Mall Suceava. Expoziţie de maşini retro, târg de obiecte lucrate manual, activităţi pentru copii şi numeroase premii atractive se află pe agenda următoarelor zile, pentru a completa periplul prin magazine, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, de vineri până duminică, în perioada 11 – 13 aprilie 2014, Iulius Mall Suceava găzduieşte o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Aproximativ 25 de artişti vor prezenta articole realizate manual, cu multă pasiune şi măiestrie. Piesele unicat vor completa colecţiile tuturor iubitorilor de frumos, putând alege bijuterii, aranjamente şi decoraţiuni cu adevărat deosebite. Pentru că se apropie Paştele, expozanţii propun şi obiecte tematice pentru această sărbătoare.

Iulius Mall Suceava, nov. 2009

Sâmbătă, iubitorii de automobile vor putea admira în parcarea Iulius Mall Suceava maşini încărcate cu valoarea trecerii timpului. Între orele 10.00 şi 14.00, Retromobil Club România prezintă „Retro parada primăverii”. Toţi cei pasionaţi de caii putere care au făcut istorie vor putea admira automobile care au ieşit pe piaţă în urmă cu până la 50 de ani. Printre modelele care vor defila la Iulius Mall se numără Dacia 1300, Renault 12, Fiat 850, Trabant, Mercedes „Coadă de rândunică” şi alte vehicule de epocă, impunătoare prin frumuseţea şi unicitatea lor.

Tot sâmbătă, prichindeii au liber la activităţi recreative. Iulius Mall îi invită la atelierele de creaţie organizate în zona KidsLand, de la ora 12.00. Sub îndrumarea specialiştilor, copiii vor realiza coşuleţe pentru ouă prin tehnica origamişi felicitări de Paşte. De la ora 16.00, ştrengarii se vor distra alături de clovnul Bobo. Jocuri interactive, surprize dulci şi farse amuzante sunt ingredientele unei petreceri distractive.

În document se arată că, până pe 19 aprilie, cumpărăturile din magazinele Iulius Mall se pot transforma în premii. Toţi cei care participă la campania „Popular de Paşte este să câştigi!” au şansa să obţină marele premiu: o bucătărie complet mobilată şi utilată de la Dinadrom. Zilnic, Iepuraşul îi va premia pe primii 190 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei cu daruri instant: pască, vouchere de cumpărături, băuturi răcoritoare şi figurine de ciocolată. În fiecare zi, prin tragere la sorţi, va fi desemnat şi câştigătorul unui coş cu delicii de Paşte de la Auchan.

Iulius Mall a pregătit un concurs amuzant şi pentru prietenii de pe pagina de Facebook. Aceştia trebuie să identifice obiectele asemănătoare în jocul „Paşte pereche” şi pot câştiga, prin tragere la sorţi, un premiu special, care include trei vouchere de cumpărături la Atlantis Gold şi un coş cu bunătăţi tradiţionale.


Intră acum și în grupul de