Maria Ciobanu si Fanfara Zece Prajini, surprizele organizatorilor la Targul Mesterilor Populari


Intră acum și în grupul de

Cel mai mare târg național al meșterilor populari va fi organizat la Muzeul Satului Bucovinean în perioada 1-3 august 2014. Anunțul a fost făcut de Emil Ursu, directorul Muzeului Bucovinei, în exclusivitate pentru NewsBucovina.

Acesta a precizat că la eveniment au fost invitați peste 100 de meșteri populari din toată țara care să își expună meșteșugurile atent lucrate pe aleile Muzeului Satului.

Ediția a XIX-a a Târgului Meșterilor Populari va fi completată cu spectacole muzicale, iar capete de afiș vor fi îndrăgiții artiști de la „Fanfara Zece Prăjini” și Maria Ciobanu.

targul mesterilor populari 2014

Astfel, vineri, pe 1 august, spectatorii vor putea asculta de la ora 15:30 Fanfara din Stamate coordonată de Vasile Leontică și pe interpreții Diana Alexa, Ionuț Motrici, Mariana Maximiuc, Denisa Solcan, Laura Lungu și Cătălin Robciuc.

Sâmbătă, pe 2 august, iubitorii folclorului se vor bucura de la ora 16:00 de un spectacol al grupului de dansuri „Stejarii din Sf. Ilie” și de recitalurile artiștilor Sorina Petriciac, Doina Petroaie, Ciprian Iulian Petroaie, Florin Costan, Ionel Dorel și Dănuț Onoiu. De la 17:30 este programat concertul extraordinar al fanfarei „Zece Prăjini”.

În ultima zi a Târgului Meșterilor Populari, organizatorii au pregătit pentru publicul sucevean spectacolul „Dor de Cântec”, iar pe scenă vor urca Gabriela Teișanu, Ștefania Puiu, Alexandru Nuțescu, Celina Gheorghelaș, Ana Tonigaru, Cornelia Ștefan, Viorica Duceac, Patricia Gheață, Mădălina Candrea, Maria Știrbu, Nicoleta Hafiuc, Pamfil Roată, Alexandru Havriliuc și grupul de dansuri de la Câmpulung Moldovenesc. Seara va fi încheiată cu un alt concert extraordinar, Maria Ciobanu va încânta spectatorii după ora 18:00.


Intră acum și în grupul de