Festivalul Berii, in perioada 22-24 august, la Iulius Mall Suceava. PEPE, invitatul special al evenimentului


Intră acum și în grupul de

 Festivalul Berii_IM SV_2014În perioada 22 – 24 august 2014, Iulius Mall Suceava organizează Festivalul Berii.

Potrivit organizatorilor, cei prezenţi se vor destinde savurând un pahar din licoarea preferată în sezonul cald, pe care o vor completa cu preparate la grătar. Pentru cei mici va fi amenajat un parc de distracţii, în timp ce iubitorii muzicii vor avea nenumărate motive de bucurie.

Vineri, de la ora 16.00, vor urca pe scenă Ansamblul Folcloric „Stejărelul” din Cajvana, Fanfara de la Stamate şi interpreta Adriana Bucevschi.

Sâmbătă, de la ora 19.00, publicul va fi încântat cu momente de dans oferite de Bucovina Dance Studio şi Boomdance şi va aplauda vocea Ioanei Hrişcă. Invitatul special al serii este Pepe, care îi va face să danseze pe clienţii Iulius Mall, interpretând cele mai îndrăgite melodii latino din repertoriul său.

Festivalul Berii continuă şi duminică, atunci când îşi vor demonstra talentul membrii Ansamblului Arcanu, elevii Liceului de Artă „Ciprian Porumbescu”, Fanfara de la Stamate, Formaţia Diamant, Fanfara din Calafindeşti, Alexandru Recolciuc şi Sorin Filip.

În aceeaşi perioadă, la parterul Iulius Mall Suceava se desfăşoară o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Bucovinenii cu imaginaţie îşi vor prezenta iscusinţa în a crea bijuterii, decoraţiuni, aranjamente şi obiecte unice, lucrate manual.


Intră acum și în grupul de