Scriitoarea Angela Furtuna va lansa volumul „Post-hipnotice” si la Radauti


Intră acum și în grupul de

Scriitoarea suceveană Angela Furtună va lansa, la Rădăuți, vineri, de la ora 19.00, la Galeriile de Artă din localitate, cel mai nou volum al său intitulat „Post-hipnotice”.

Lansare Post hipnotice de Angela Furtuna la Folkever

Lansarea de carte face parte din cadrul manifestărilor prilejuite de Festivalul Folkever, ce se va derula la Rădăuţi şi Siret în intervalul 19-21 septembrie.

Cu această ocazie, scriitoarea va vorbi şi despre noua direcţie literară propusă în literatura română de amplul volum: post-hipnotismul. De asemenea, la lansare vor participa și scriitorii Paul Gorban, Florin Onică, Lia Faur, Manon Pițu, Vlad A. Gheorghiu, precum şi alţi oameni de cultură, elite locale şi naţionale.

Potrivit Angelei Furtună, programul complet al zilei include o paletă largă de evenimente culturale. La ora 10:00 va avea loc deschiderea oficială a proiectului Folkever, la Casa de Cultură Siret, urmată de conferinţa „Folkever, pilon al culturii în Bucovina”. De la ora 13:00, la Galeriile de Artă Rădăuți, vor avea loc expoziții și lansări de carte, fotografie (Sorin Onișor, Ionel Onofraș), sculptură (Andrei Alupoaie), grafică (Emil Toma Morariu), literatură (Angela Furtună, Paul Gorban, Florin Onică, Lia Faur, Manon Pițu, Vlad A. Gheorghiu), caligrafie (Adrian Clucencu). Totodată, de la ora 16:00 este programat un concert de chitară clasică (Eugen Toboș), la Templul Evreiesc Rădăuți, iar de la ora 20:00, la Casa de Cultură Rădăuți un concert folk susţinut de artiştii Maria Gheorghiu, Mihai Boicu, Trupa Icarus și Sandu Aristin Cupcea.


Intră acum și în grupul de