Leon Magdan, finalistul sezonului trecut de la „Romanii au talent” vine duminica, la Iulius Mall Suceava, cu un show inedit


Intră acum și în grupul de

„Profesorul de joacă” Leon Magdan va aduce multe zâmbete pe chipurile copiilor, dar și a părinților, în cadrul unui show inedit.

Afis Leon Magdan_IMSV_2014

Potrivit organizatorilor, de la ora 16.00, în zona Kidsland, amatorii de joacă, indiferent de vârstă, sunt invitaţi la teatru de umbre. Leon Magdan, finalistul emisiunii „Românii au talent” îi va fascina pe copii cu un show inedit de muzică, lumini şi umbre, care i-a adus titlul de „profesorul de joacă”.

Pe lângă reprezentaţia de animaţie, cei mici vor învăţa cum să facă umbre şi vor fi iniţiaţi în magie, descoperind trucurile folosite de iluzionişti.

Totodată, „Profesorul de joacă” Leon Magdan le va stimula curiozitatea și atenţia copiilor, provocându-i la concursuri de ghicitori capcană şi la competiţii de perspicacitate, precum „Micul detectiv”, „Care e umbra potrivită” sau „Găseşte diferenţele”.

Din program mai fac parte sesiuni de poveşti enigmă şi reprezentaţii de teatru pentru copii, scenete interactive care vor fi jucate cu cei din public, au precizat reprezentanții Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de