Trupa MAXIM revine la Suceava intr-un concert extraordinar la Balul Bobocilor de la Colegiul National de Informatica „Spiru Haret”


Intră acum și în grupul de

Îndrăgita trupă de muzică MAXIM va reveni la Suceava, într-un concert deosebit alături de bobocii de la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

trupa maxim 1

Cei patru componenți ai trupei MAXIM vor concerta la Balul Bobocilor al Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava care va avea loc pe data de 31 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură din municipiu.

Tema balului propusă de elevii organizatori din clasa a XII-a este „Cultură urbană”, în timp ce în competiția pentru titlurile de Miss și Mister Boboc au intrat zece perechi de tineri.

Potrivit directorului Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Virginel Iordache, în baza unui proiect derulat de instituția școlară pe care o conduce, „Mini Boboc la Colegiul de Informatică”, au fost invitați la Balul Bobocilor elevi și profesori alături de directorii școlilor gimnaziale din municipiul Suceava, dar și din apropierea orașului. În acest fel se vor intensifica colaborările cu școlile generale, iar elevii acestora își vor putea face o primă impresie despre viața de liceeni. „Aceste lucruri se derulează și sub forma unui parteneriat pe care școala noastră îl are încheiat cu fiecare școală gimnazială din oraș”, a completat Iordache.

Totodată, prin această acțiune desfășurată, directorul colegiului sucevean a declarat că se încurajează tinerii să își continue studiile, în condițiile în care în prezent, în România, rata abandonului școlar este destul de ridicată: „Dorim să îndemnăm cât mai mulți copii să urmeze liceul, mai ales pentru faptul că în ultima perioadă se constată un abandon școlar care nu era firesc pentru România”, a subliniat Virginel Iordache.


Intră acum și în grupul de