Filme de top la Observatorul Astronomic din Suceava


Intră acum și în grupul de

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava prin intermediul Observatorului Astronomic continuă seria proiecțiilor de filme și în acest sfârșit de săptămână.

Astfel, joi și sâmbătă, publicul cinefil din Suceava va putea urmări de la ora 18.00, în format 2D, „Eroii Munumentelor”, un film apărut în acest an în care joacă cunoscuții actori George Clooney, Matt Damon, Bill Murray și Cate Blanchett.

eroii monumentelor

De asemenea, tot joi și sâmbătă, de la ora 20.00, va avea loc proiecția 3D filmului „Viața lui Pi”, film care a obținut patru premii și șapte nominalizări la Oscar.

Vineri, 24 octombrie, alte două filme așteaptă să fie gustate de publicul sucevean, la Observatorul Astronomic. De la ora 18.00, Mircea Nanu Muntean vă dă întâlnire la o seară de cinematecă unde în format 2D va rula „Cowboy-ul de la miezul nopții”, film apărut în anul 1969 și care a obținut trei premii Oscar, având drept actori principali legendarii Dustin Hoffman și Jon Voight.

De la ora 20.00 va fi proiectată animația în format 3D „Epoca de gheață 4: Continente în derivă”, film apărut în anul 2012.

Prețul unui bilet de intrare este de 5 lei.


Intră acum și în grupul de