Weekend interactiv pentru copii, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

La Iulius Mall Suceava se anunță un weekend plin de evenimente pentru cei mici. Potrivit departamentului de PR al complexului comercial, sâmbătă, 25 octombrie, va avea loc finala Mini Grand Prix-ul Iulius Mall Suceava, iar câștigătorii vor fi recompensați cu premii speciale. De la ora 15.00, în zona Food Court, toţi cei care au obţinut rezultate deosebite în competiţiile săptămânale se vor întrece în ultimele curse cu maşini teleghidate. Pasionaţii de adrenalină vor avea şansa de a demonstra care este cel mai iscusit conducător al autovehiculelor în miniatură, iar primii clasaţi vor fi recompensaţi cu premii speciale.

 mini grand prix

Duminică, de la ora 13.00, prichindeii pasionaţi de gătit vor avea prilejul de a-şi dezvolta priceperea. „Întâlnirea savuroasă se va desfăşura în bucătăria Ristorante Casanova, acolo unde cei mici vor desluşi tainele gastronomiei, învăţând să prepare cartofi umpluţi. Sub îndrumarea specialiştilor, copiii vor combina ingrediente, vor folosi ustensile specifice şi vor învăţa cum să orneze mâncarea. La final, se vor putea delecta cu deliciosul produs. Înscrierile la atelierul de gătit se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava, participarea fiind gratuită”, au transmis reprezentanții complexului comecial.

 Afis Atelier de gatit_IM SV_2014

Marionetele Teatrului de Păpuşi Puppet” se reîntorc pentru prichindei, duminică, de la ora 16.00, în zona magazinelor pentru copii. Cei mici vor afla de la personajele îndrăgite povestea Fata pădurarului”.

Totodată, cei care au abilități artistice vor putea participa la concursul „Rampa de lansare”. Prichindeii își vor putea demonstra calităţile de dansatori, interpreţi sau actori. „Şi pentru ca petrecerea să fie completă, ştrengarii se vor amuza cu jocuri interactive”, au precizat gazdele evenimentului.


Intră acum și în grupul de