Manualul „Arte vizuale si abilitati practice pentru Clasa pregatitoare si Clasa I” va fi lansat la USV


Intră acum și în grupul de

Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava organizează joi, 6 noiembrie 2014, la orele 16.00, în aula corpului E, lansarea manualului „Arte vizuale şi abilităţi practice pentru Clasa pregătitoare şi Clasa I”, al autoarei  Cosmina Maria DRAGOMIR, artist şi profesor, doctor în arte vizuale.

manual arte vizuale

„Cartea, apărută la iniţiativa Asociaţiei Părinţilor şi Profesorilor Ortodocşi „Sfântul Grigorie Palama“ din Bucureşti, este un instrument didactic inedit, este rodul unei munci de cercetare, care a durat şapte ani, conţinând o colecţie de peste 10.000 de creaţii plastice, care se încadrează în cel puţin 25 de secţiuni artistice şi tehnici de lucru. Au fost consultaţi 30 de specialişti în diverse domenii care au contribuit la abordarea integrată, modernă, holistă, a secţiunilor artistice: psihopedagogi, critici şi istorici de artă, filologi, artişti, muzicieni, actori, fizicieni, jurişti, teologi”, arată prorectorul USV, prof. univ. dr. Stefan Purici.

Lansarea de carte va fi prezentată de profesor Camelia RUSU-SADOVEI, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava și de lector univ. dr. Oana Ruxandra Hrișcă de la Facultatea de Științe ale Educației, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.


Intră acum și în grupul de