Libraria Carturesti iti face buletin de cititor. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Afiș_LMACărtureşti sărbătoreşte sâmbătă, 22 noiembrie, 14 ani de la deschiderea primei librării cu “carte, ceai, muzică, dichis”.

Evenimentul va fi marcat şi la Librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava.

„Pentru că am ajuns la vârsta la care se eliberează buletinul, sărbătorim momentul alături de prietenii Cărturești, cărora le facem – pentru o zi – buletine de cititor. Cine vine la Cărturești, sâmbătă, se poate fotografia în ipostaze literare (ca Don Quijote, Ema Bovary sau alt personaj preferat) cu ajutorul unei recuzite care poartă semnătura ilustratoarei Maria Surducan.. În plus, toate librăriile Cărturești din București și din țară își vor aștepta cititorii cu ceai și biscuiți din partea casei.

Tot de ziua noastră, dăm startul tombolei Cărțile Anului la Cărturești, ajunsă acum la cea de-a doua ediție. Pentru că “cititorul are întotdeauna dreptate”, sunteți invitați să alegeți cărțile anului 2014 dintr-o listă de nominlizări propusă de librarii Cărturești. Formularele pot fi completate în librărie și – dacă vă poartă noroc – vă pot aduce unul dintre cele 17 vouchere în valoare de 200 lei trase la sorți la finalul campaniei.

Deasemenea, la ora 18:00 îi aşteptăm pe micii cititori la o seară magică cu Poveşti de iarnă, în ceainăria librăriei Cărtureşti din Iulius Mall Suceava”, transmit gazdele de la Cărtureşti.

Câteva lucruri pe care poate nu le știați despre Cărturești:

* Prima librărie Cărturești s-a deschis în București, pe 22 noiembrie 2000, pe strada Edgar Quinet, nr.9, în vecinătatea  Facultății de Litere și a Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”. Acum, lanțul Cărturești cuprinde 16 librării în București și în țară și o librărie online, pe care o găsiți mereu deschisă la adresa www.carturesti.ro

* Cărturești Verona are un locatar permanent, în persoana lui ‘nea Costică, administratorul clădirii, care închide și deschide librăria în fiecare zi, și fără de care viața în Verona ar fi cu totul alta. A acceptat cu modestie să apară și într-un interviu într-o revistă de cultură din București.

*Unul dintre agenții de pază din Cărturești manifestă veleități în domeniul literar, scriind recenzii la cărți și filme pe site-ul Cărturești.

* Fondatorii Cărturești au lucrat câțiva ani, la începuturile brandului, ca librari.

* Există o echipă de fotbal talentată a librarilor Cărturești, care ia parte anual la Cupa Agențiilor. În 2013 a pierdut locul I în faţa echipei Mediafax.


Intră acum și în grupul de