Fun Factory, No Mercy si Francesco Napoli canta la Suceava, de 1 Decembrie. Vezi PROGRAMUL manifestarilor organizate de Ziua Nationala a Romaniei


Intră acum și în grupul de

brad craciun 2010Ziua Naţională a României va fi marcată la Suceava printr-o serie de manifestări importante.

Potrivit site-ului Consiliului Judeţean Suceava, de 1 Decembrie, în zona centrală a municipiului va fi organizată o paradă militară specială, în care militarii vor fi îmbrăcaţi cu uniforme ale Armatei Române din perioada interbelică. Evenimentul este programat să se desfăşoare în intervalul orar 12.00-14.00.

Imediat după parada militară, sucevenii se vor putea delecta, timp de aproape două ore, cu un spectacol folcloric care va fi susţinut de Ansamblul folcloric „Arcanul” Fundu Moldovei,  Fanfara „Bucovina” a Primăriei Municipiului Suceava, Ansamblul folcloric „Bucovina” al Școlii de Arte „Ion Irimescu” Suceava, Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava şi Felicia Costin.

Un moment mult aşteptat, an de an, de locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ este aprinderea luminilor în bradul de Crăciun, care este programată pentru ora 17.00.

În continuare, surprizele pregătite de autorităţile sucevene se vor ţine lanţ.

În centrul oraşului se va organiza un spectacol artistic cu formaţia Hara şi un microrecital al tânărului Eduard Hanuseac, urmat de parada cu torţe şi cu un concert de cântece patriotice interpretate de Corala Jandarmeriei.

Invitaţii speciali ai spectacolului vor fi membrii trupelor Fun Factory (Statele Unite) şi No Mercy (Anglia), precum şi celebrul cântăreţ italian Francesco Napoli.

Manifestările organizate la Suceava, de Ziua Naţională a României se vor încheia la ora 21.00.

 


Intră acum și în grupul de