Radio Viva Fm va emite si de la Radauti


Intră acum și în grupul de

După stațiile deschise la Suceava și Fălticeni, Radio Viva Fm va emite și de la Rădăuți pe frecvenţa 90,1 FM. Noua stație locală VIVA FM va emite începând de vineri, 28 noiembrie 2014.

viva fm radauti lansare.jpeg

Rădăuțenii vor putea afla tot ce se întâmplă în orașul lor prin intermediul celor 11 buletine de ştiri, difuzate din oră în oră, de la ora 7.00, până la ora 17.00.

De asemenea, problemele celor din Rădăuți vor fi prezentate şi în programele Radio VIVA FM – „Dimineţi Animate”, „Viva Cafe”, „Viva Trafic” şi „Viva Flash” sau în emisiunile „Faţă în faţă”, „Cheia succesului” şi „Baba arde şi ţara se piaptănă”. Din programul Radio VIVA FM Rădăuţi nu vor lipsi nici emisiunile „Pe unde” sau „Doza de educaţie”.

Radio Viva FM emite de aproximativ patru ani în Suceava pe 93,7 FM și în Fălticeni pe 97,8 FM, fiind un radio care difuzează, alături de hituri noi, şi „muzică nemuritoare”.

Radio VIVA FM este singurul radio local din ţară care a primit diploma de excelenţă pentru debut, din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

 


Intră acum și în grupul de