Teatru de umbre, spectacole de colinde si targ de cadouri handmade, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar Iulius Mall îi ajută pe suceveni să le întâmpine cu zâmbete. Evenimentele dedicate Crăciunului continuă în îndrăgita destinaţie de shopping şi petrecere a timpului liber: teatru de umbre şi momente de iluzionism, concerte de colinde, spectacol de dans şi târg de cadouri realizate manual.

Potrivit Departamentului PR al complexului comercial sucevean, de vineri până duminică, în perioada 19 – 21 decembrie 2014, pentru cei care încă mai caută darurile perfecte pentru apropiaţi se desfăşoară o ediţie specială a Târgului de Handmade. La parterul Iulius Mall, spiriduşii Moşului vor aduna cele mai frumoase sugestii de cadouri, realizate manual: jucării şi articole pentru copiii de toate vârstele, decoraţiuni deosebite pentru brad şi pentru locuinţă, aranjamente tematice, bijuterii şi alte articole cu dichis. Astfel, clienţii Iulius Mall se vor asigura că simpaticul bătrânel va pune în tolba sa tot ceea ce îşi doresc persoanele dragi.

Spectacol Copii Iulius Mall Suceava, decembrie 2010

Sâmbătă, de la ora 16.00, la parterul Iulius Mall, năzdrăvanii sunt invitaţi la „Spectacolul Iernii”, oferit de Leon Magdan şi invitaţii săi. Timp de două ore, prichindeii se vor distra alături de prieteni participând la jocuri şi concursuri antrenante, se vor amuza copios la glumele îndrăgitului „profesor de joacă” şi vor asculta poveşti de sezon. Elementul inedit al spectacolului este un moment unic de teatru de umbre, care va aduce bucurie copiilor de toate vârstele. Cei mici vor avea parte şi de o surpriză magică, atunci când va intra în scenă un iluzionist, cu ale sale numere fascinante. La evenimentul cu tematică de Crăciun va fi prezentă şi Prinţesa Iernii, iar cadrul de poveste va fi întregit cu decoraţiuni de mari dimensiuni, un urs polar şi un om de zăpadă care vor aduce lumină şi culoare. Pentru ca distracţia să fie completă, toți copiii și părinții vor primi cadouri pentru joacă.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, clovnul Bobo va fi gazda unei petreceri cu ghiduşii. Concursuri, jocuri, farse şi nenumărate surprize dulci îi aşteaptă pe copii, în zona Kidsland. De la ora 12.00, periplul prin magazinele Iulius Mall în căutarea darurilor pentru persoanele dragi va fi completat cu un spectacol de dans, oferit de trupa UNIK DANCE.

Seara de sâmbătă este dedicată colindelor. De la ora 18.00, la etajul Iulius Mall vor răsuna cele mai frumoase melodii de iarnă, interpretate de cvartetul de alame „Horn Quartet”. Talentaţii artişti au pregătit o selecţie de cântece de Crăciun îndrăgite, spre încântarea sucevenilor care vor să se bucure într-un mod plăcut de spiritul sărbătorilor.

Duminică, 21 decembrie, de la ora 13.00, la Iulius Mall se desfăşoară cea de-a IV-a ediţie a Concursului Judeţean „Colind de Crăciun”. Evenimentul este organizat de Asociaţia Euroactiv şi care ca scop sensibilizarea publicului cu privire la promovarea tradiţiilor bucovinene. Pe scenă vor urca copii dornici să îi colinde pe clienţii Iulius Mall şi să îi demonstreze lui Moş Crăciun că merită cadourile mult visate.

Până pe 24 decembrie, Iulius Mall Suceava te invită să „Retrăieşti un Crăciun de Poveste”. La tombola specială participă toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile preferate şi completează taloanele disponibile la Centrul Info. În Ajunul Crăciunului, Moşul va face fericit un cumpărător norocos, în urma tragerii la sorţi, care va câştiga 3.000 de euro pentru îndeplinirea dorinţelor sale. Suma va putea fi utilizată pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall. În fiecare zi, ajutoarele lui Moş Crăciun vor desemna, prin extragere, câştigătorul unui set Dormeo Warm Hug.


Intră acum și în grupul de