„Cinematograful de vacanta” la Observatorul Astronomic din cadrul USV. Vezi ce filme 3D vor rula


Intră acum și în grupul de

În perioada vacanţei intersemestriale, respectiv între 1-8 februarie a.c., la Observatorul Astronomic din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava vor fi proiectate filme în format 3D.

Potrivit prorectorului USV Mihai Dimian, peliculele vor rula, de dimineaţa până seara, în sala mare a Observatorului Astronomic, unde va fi instalat un sistem de proiecţie 3D.

Totodată, Dimian a precizat că în sala de jos a Observatorului Astronomic vor putea fi vizionate filme la cerere, pe televizorul 3D, cu condiția să fie grupuri de minim 10 persoane şi maximum 30 sau grupuri mai mici dispuse să plătească echivalentul biletelor de intrare pentru 10 persoane.

Prorectorul USV a mai menţionat că nu există un cost de intrare la film cu excepția plății biletului de intrare la Observatorul Astronomic, care este de 5 lei pentru elevi şi studenți, și 8 lei pentru publicul larg.

„Nu ne-am propus să facem un cinematograf, ci să suplinim, după posibilitățile noastre și în limitele legii, lipsa unuia în oraș, mai ales pentru studenții și elevii suceveni”, a spus Mihai Dimian.

Vă prezentăm programul proiecţiilor de film 3D:

filme observator USV


Intră acum și în grupul de