Castiga premii de rasfat, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Duminică, 1 martie, la Shopping City Suceava primăvara începe cu premii de răsfăţ şi distracţie pentru toţi iubitorii de cumpărături: sute de premii instant, prezentare de modă cu noile colecţii primăvară – vară, concursuri, surprize şi un super concert susținut de Horia Brenciu & HB Orchestra.

afis premii de rasfat

Potrivit reprezentanților centrului comercial, Luna Mărţişorului aduce sute de premii instant pentru cei care aleg să-şi facă cumpărăturile din magazinele aflate în incinta centrului comercial, pe 1 martie, dar și în weekendul 6-8 martie. „Clienții vor fi premiați cu accesorii și cosmetice Avon, o varietate de servicii de înfrumusețare și îngrijire oferite de Salon D`Anais, dar şi numeroase vouchere de cumpărături oferite de Shopping City Suceava și magazinul Kendra. 

Toate aceste premii pot fi câştigate în cadrul campaniei „Câștigă premii de răfăţ” de către clienţii care fac cumpărături de minimum 100 lei pe un singur bon de casă, din oricare dintre magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava. Aceştia trebuie să se prezinte la INFO POINT-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo, să învârtă la „roata norocului” şi să afle ce premiu au câştigat. Printre participaţii la campanie, se pot număra atât doamnele şi domnişoarele care vor să se bucure de o clipă de răsfăţ, cât şi domnii care vor să le ofere cadouri speciale celor mai importante femei din viaţa lor”, au susținut reprezentanții Shopping City Suceava.

Reamintim că duminică, pe 1 martie, Horia Brenciu & HB Orchestra revin la Suceava pentru a sărbători cântând venirea primăverii, într-un concert live, de excepție, susținut pe scena de la Shopping City Suceava.

 

„Începând cu ora 17:00, sucevenii sunt invitați să admire un show de modă cu noile ţinute din colecţia primăvară-vară 2015 prezentate de magazinele din Shopping City Suceava, și să participe la numeroasele concursuri cu premii pregătite pentru cei mai fideli clienți. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe oferită de Horia Brenciu pentru toți cei care îl îndrăgesc și s-au distrat alături de el în cadrul concertului”, a mai anunțat sursa citată.

afis Horia Brenciu

 


Intră acum și în grupul de