Targ de obiecte handmade si de antichitati, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava vine în ajutorul tuturor celor care sunt în căutarea cadourilor pentru doamnele şi domnişoarele din viaţa lor cu două târguri speciale. Daruri unicat vor găsi la Târgul de Handmade, iar cadouri cu patina timpului îi vor aştepta la Târgul de Artă şi Antichităţi.

Targ de antichitati

Potrivit reprezentanților complexului comercial, miercuri şi joi, 4 şi 5 martie  2015, la parterul Iulius Mall Suceava va fi găzduită ediţia specială de Ziua Femeii a Târgului de Handmade. „Vizitatorii vor găsi cele mai frumoase cadouri lucrate manual, care să aducă primăvara în sufletele persoanelor dragi. Bijuterii realizate din diverse materiale, accesorii vestimentare, cutii pictate manual, decoraţiuni şi multe alte sugestii inedite sunt propunerile expozanţilor prezenţi la târg. Lucrate cu migală şi cu multă imaginaţie, creaţiile handmade reprezintă un dar special pentru toate femeile iubitoare de frumos”, au susținut reprezentanții Iulius Mall.

De asemenea, de vineri până duminică, în perioada 6 – 8 martie 2015, la Iulius Mall Suceava se va organiza Târgul de Artă şi Antichităţi.

„Cei care doresc să le impresioneze pe doamne şi domnişoare cu un mărţişor cu adevărat deosebit vor găsi nenumărate obiecte cu patina timpului la colecţionarii veniţi din toate colţurile ţării. Piesele ancorate în trecut, care spun cele mai frumoase poveşti, sunt cadouri pe care oricine le apreciază. Piese de mobilier, tablouri, statuete, patefoane, argintărie, bijuterii, ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, cărţi poştale şi articole ornamentale pot fi achiziţionate de la târgul de antichităţi, în funcţie de pasiunile persoanei dragi”, a menționat sursa citată.

 

 


Intră acum și în grupul de