Expomineralia și Leather Show, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Bucovinenii pasionaţi de cumpărături sunt invitaţi la Iulius Mall Suceava, acolo unde vor fi răsfăţaţi cu două târguri: EXPOMINERALIA şi LEATHER SHOW. Cei veniţi la shopping îşi vor putea completa achiziţiile cu bijuterii din pietre preţioase şi semipreţioase şi cu articole din piele naturală.

Potrivit reprezentanților complexului comercial, până pe 29 martie 2015, Iulius Mall găzduieşte Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii EXPOMINERALIA.

Expomineralia_IMSV_2015

„Organizat pentru prima dată la Iulius Mall Suceava, târgul reuneşte o colecţie impresionantă de peste 150.000 de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte lucrate cu măiestrie, din minerale aparte. Ediţia este dedicată ametistului, piatra spiritualității şi a succesului în afaceri. Clienţii vor putea achiziţiona podoabe şi decoraţiuni realizate din piatra purpurie, precum cercei, brăţări, coliere, inele şi broşe. În plus, vor putea admira ametistul în forma sa neprelucrată, organizatorii prezentând publicului, în total, aproximativ 1.000 de kilograme de rocă brută. O altă vedetă a EXPOMINERALIA este un smarald impunător, cu o greutate de peste 3 kg. Un astfel de exponat este foarte rar întâlnit la evenimentele de profil. Toţi cei care vor să admire smaraldul, nestemata preferată de Cleopatra, sunt aşteptaţi la expoziţia de pietre preţioase şi semipreţioase din Iulius Mall.

Exponatele sunt realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Peste 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor strălucitoare şi rafinate. Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate. La târg sunt prezentate şi decoraţiuni realizate din roci de sare din Himalaya, lămpi, ceasuri de masă şi vaze care, pe lângă efectul estetic, au şi beneficii terapeutice pentru bolile de respiraţie.

Targ Leather_IMSV_2015

În aceeaşi perioadă se va desfășura târgul LEATHER SHOW, expoziția destinată exclusiv articolelor din piele. Cei pasionaţi de tendinţele în modă vor putea alege din nenumărate propuneri de confecţii din piele naturală de calitate, un „must have” al acestui sezon: marochinărie, poșete, încălțăminte și accesorii. Realizate de producători şi creatori cu experienţă în pielărit, articolele LEATHER SHOW vor completa perfect orice garderobă, indiferent de gen, vârstă sau stil vestimentar”, se arată într-un comunicat al departamentului de PR din cadrul Iulius Mall Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de