„Voyage au pays des mots”, la Biroul Francez de la Casa Prieteniei


Intră acum și în grupul de

 

affiche voyageProgramul activităților Biroului Francez de la Casa Prieteniei continuă sâmbătă, 28 martie 2015, începând cu ora 10:30, cu un alt moment inedit, intitulat „Voyage au pays des mots”.

„<<Voyage au pays des mots>> este mai mult decât o călătorie în țara cuvintelor. Este călătorie de ințiere în lumea celor mai fascinante cărți scrise în limba franceză, de autori francofilofoni, care ne-au marcat copilăria, adolescența, maturitatea.

Protagoniștii acestui periplu sunt elevii de la Liceul Tehnologic „Iorgu Vârnav Liteanu”, Liteni și de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni coordonați de prof.dr. Briana Belciug și prof. dr. Alexandra Sîrghi, care ne vor introduce în fascinanta lume a lui Apollinaire, Daudet, Vișniec, Saint-Exupéry, Prévert, Camus, Cernica, Yourcenar, Verne.

Diversitate, pasiune, aventură, mitologie, iubire, umanism, empatie, solidaritate, prietenie, iată doar câteva dintre cuvintele-cheie ale acestei întâlniri a liceenilor francofilofoni care vin în spațiul primitor al Biroului Francez pentru a împărtăși experiența intimă a lecturii și pasiunea pentru limba franceză”, arată reprezentanţii Biroului Francez.

Intrarea este liberă!


Intră acum și în grupul de