Concertul „Culorile sunetelor”, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” Suceava organizează joi, 23 aprilie, de la ora 19.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, concertul „Culorile sunetelor”.

Potrivit reprezentanților USV, „Culorile sunetelor” este un concert-eveniment într-o formulă inedită – flaut, violă și harpă cu Matei Ioachimescu la flaut, Sándor Antal la violă și Tina Žerdin la harpă.

culorile sunetelor

„Este o ocazie unică pentru publicul românesc de a face cunoștință cu trei instrumente extraordinare și muzica lor plină de culori, într-un program dinamic, atractiv și de interacțiune, în cadrul căruia se integrează caracterul educațional al evenimentului, prin parteneriatele cu diferite instituții de învățământ din țară”, au transmis organizatorii.

Totodată, reprezentanții USV au mai spus că ciclul „Culorile sunetelor” își propune să prezinte spectacole atât pe scene consacrate, cât și în locuri neconvenționale, în orașe unde muzica clasică ajunge mai greu, așa încât melomanii de pretutindeni să aibă acces la muzica de înaltă calitate.

„Lucrările alese în program acoperă o paletă stilistică largă, punând în valoare atât posibilitățile tehnice şi de expresie ale interpreților, cât și interacțiunea cu publicul”, au precizat organizatorii.

Vă prezentăm programul concertului „Culorile sunetelor”, de la USV:

Jacques Ibert – Interludiu

Johann Joachim Quantz – Fantezie pentru flaut solo

Max Reger – Suita pentru violă solo

Carlos Salzedo – Cântecul nopții pentru harpă

Claude Debussy – Sonata pentru flaut, violă și harpă

Pauză

Arnold Bax – Trio elegiac

Jacques Ibert – Entr’acte

Henryk Wieniawsky – Capriciu pentru violă și harpă

Johann Sebastian Bach – 3 Invențiuni la doua voci (ar. pentru flaut și violă)

Astor Piazzolla – „Oblivion” pentru flaut violă și harpă

Béla Bartók – Dansurile românești pentru flaut, violă și harpă

 

Prețul unui bilet la spectacol este de 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, studenți şi pensionari. Biletele se pot achiziționa între orele 10:00 – 16:00, la camera 101, din corpul F al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, sau la intrarea în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, înaintea spectacolului. Informații și rezervări la numărul de telefon 0753 595 452.

 


Intră acum și în grupul de