Piesa de teatru „Paravan. 2 Telefoane”, pe scena de la USV


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava organizează spectacolul de teatru „Paravan. Două telefoane”, scris și regizat de Matei Lucaci-Grunberg. Piesa de teatru va fi prezentată miercuri, 22 aprilie, de la ora 19.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt” al USV.

PARAVAN-DOUA-TELEFOANE

„Paravan. Două telefoane” este o comedie dinamică în două acte care prezintă ultima repetiție a unei piese de teatru și premiera ei. Acţiunea se desfăşoară în jurul celor 4 actori, regizorul şi o asistentă de platou. Plin de parafraze la lumea teatrului și la texte clasice din Caragiale, Ionesco, Cehov sau Shakespeare, spectacolul oferă publicului prilejul de a urmări cum se dezvoltă și se construiesc semnificațiile multiple ale unui text dramaturgic, cum se negociază sensuri și trăiri între actori şi cum uneori problemele personale se confundă cu problemele personajului.

Din distribuția piesei fac parte actorii Irina Antonie, Tavi Costin, Iulia Ciochina, Andrei Cătălin, Madalina Craiu și Ștefan Huluba.

Prețul unui bilet la spectacol este de 15 lei pentru adulți și 5 lei pentru elevi, studenți şi pensionari. Biletele se pot achiziționa între orele 10:00 – 16:00, la camera 101, din corpul F al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, sau la intrarea în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, înaintea spectacolului. Informații și rezervări la numărul de telefon 0753 595 452.


Intră acum și în grupul de