Conferință despre „Identitatea românească”, cu Dan Puric, pe scena Casei de Cultură Suceava


Intră acum și în grupul de

Actorul, regizorul şi scriitorul Dan Puric revine la Suceava cu o conferință despre „Identitatea românească” ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

19 mai 2015 Dan Puric

Evenimentul va avea loc marţi, 19 mai 2015, de la ora 19.00, fiind adresat tuturor celor care simt că românii sunt „puşi în stare de indiferenţă, pentru a nu ne mai şti memoria şi trecutul”.

„România este astăzi un spaţiu al dilemelor. Noi nu mai avem certitudini, ci avem mari semne de întrebare cu privire la Mihai Eminescu, cu privire la Ştefan cel Mare şi la istoria neamului. Când vrei să distrugi un popor, faci din istoria acestuia o dilemă şi nu-ţi mai trebuie armată să-l cucereşti. Cel mai mare rău este războiul dintre noi. Suntem puşi în stare de indiferenţă, pentru a nu ne mai şti memoria şi trecutul. Cu toate acestea, reacţia identitară va veni, fiindcă România mare s-a făcut pe instinctul ţăranului român”, spune actorul Dan Puric.

Biletele costă 65 de lei pentru publicul larg și 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1.

Relaţii şi rezervări la tel. 0230 523718.


Intră acum și în grupul de