O nouă reprezentație a piesei de teatru „Substantiv Feminin”, pe scena USV


Intră acum și în grupul de

Trupa de teatru „Fabulinus” și Casa de Cultură a Studenților din Suceava din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” îşi aşteaptă publicul la o nouă reprezentaţie a piesei de teatru Substantiv Feminin. Evenimentul va avea loc în data de 29 aprilie, la ora 19.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt”.

Fabulinus_substantiv_feminin_29_aprilie_2015

Potrivit reprezentanților USV, piesa este o comedie într-un act și are la bază o colecție de texte ce surprind o zi din viața a șapte femei, foste angajate ale unui bar de noapte, naufragiate pe o insulă pustie cu un an în urmă. Spectacolul tratează într-o cheie comică relațiile dintre femei și bărbați, discrepanța dintre vis și realitate și dorinţa de putere.

Regia, scenografia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Ioan CREȚESCU. Din distribuție fac parte: Anna MOLDOVAN, Ana GUBCA, Daria BRĂDĂȚAN, Tania DOMBROV, Vera ȚARAN, Silvia TIMOFTI, Iuliana GIRIGAN, Adrian CRĂCIUNESCUL, Alex HUȚANU, Mihai CERNEANU, Andrei TRAIAN. Sonorizare: Adrian CRĂCIUNESCUL, Alex HUȚANU. Lumini: Stelian CUNIȚCHI. Coordonator vocal: Iulia BURACIUC. Machiaj: Tania DOMBROV. Afiș: Anna MOLDOVAN. Logistică: Adrian CRĂCIUNESCUL.

Informații și rezervări la numărul de telefon: 0753 595 452.

 


Intră acum și în grupul de