Festivalul „Zilele şi nopţile studenţeşti” continuă! Vezi programul din această săptămână


Intră acum și în grupul de

La Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava se desfășoară, în perioada 11-31 mai, a V-a ediţie a Festivalului „Zilele și Nopțile Studențești –USV”.

Evenimentul este organizat de  Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) și Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava (USV), în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Suceava.

Potrivit coordonatorilor festivalului, ZNSt – USV este cel mai mare proiect desfășurat în campusul universitar sucevean și are ca scop implicarea tuturor participanților într-o serie de activități recreative, oferindu-le ocazia de a experimenta viața studențească la un alt nivel.

Peste 100 de evenimente vor avea loc în cadrul ZNSt-USV: concerte, teatre, ateliere de lucru, concursuri, competiții sportive, conferințe, excursii, noaptea muzeelor, proiecții de film în aer liber, foc de tabără, festival de film 3D.

Vă prezentăm programul săptămânii 18-24 mai a Festivalului „Zilele și Nopțile Studențești –USV”:

Zilele și Nopțile Studențești

 

 

Implicate în cea de-a V-a ediție a proiectului „Zilele și Nopțile Studențești –USV”  sunt și organizațiile AIESEC Suceava, Asociația Tinerilor Istorici și Diplomați (ATID), Grupul de Inițiativă a Românilor din Basarabia(GIRB), Asociația Studențească FI®ESC, Asociația Studenților Creștini – Ortodocși (ASCOR), Asociația Eco-Bucovina, Asociația Studenților Implicați în Dezvoltarea Carierei (AStID), OSCER Suceava și European Law Student’s Association (ELSA).


Intră acum și în grupul de