Cele mai noi modele de maşini şi sesiuni de drive test la „Salonul Auto Bucovina” 2015, pe esplanada Casei de Cultură Suceava


Intră acum și în grupul de

Esplanada Casei de Cultură Suceava găzduieşte, timp de trei zile, în perioada 19 – 21 iunie 2015, cea de-a XII-a ediţie a „Salonului Auto Bucovina” 2015  şi cea de-a VIII-a ediţie a Expo Finance 2015, locul unde cei mai renumiţi dealeri auto din Moldova se aliniază la grila de start.

Aproximativ 60 de modele, multe în premieră, ale celor peste 11 mărci auto pot fi admirate şi testate în cadrul evenimentului organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava. Manifestarea este specializată în autoturisme, autoturisme de teren, vehicule utilitare, piese şi accesorii auto, Car Audio & Security, tuning, şcoli de şoferi şi servicii financiare şi asigurări.

Expoziţia poate fi vizitată între orele 10 – 18.

Pe perioada salonului vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test ale participanţilor la eveniment şi va fi organizată o tombolă cu premii speciale în cadrul programului live transmis de VIVA FM.


Intră acum și în grupul de