„O limonadă, o șansă la recuperare”, acțiune caritabilă pentru copiii cu autism din Suceava


Intră acum și în grupul de

Sucevenii sunt invitați să se răcorească duminică, 28 iunie, cu limonade speciale, preparate de cei mai iscusiți barmani din Nordul României și să doneze pentru copiii cu autism din Suceava. Aceștia pot avea șanse mai mari la diagnostic, terapie și recuperare prin sprijinul asociației Help Autism Filiala Suceava.

Autism

Potrivit psihologului Andreea Panait, în schimbul limonadelor speciale, sucevenii sunt îndemnați să doneze pentru susținerea terapiei copiilor din cadrul asociației Help Autism Filiala Suceava.

„Echipa de terapeuți încearcă prin diferite acțiuni să sensibilizeze comunitatea cu privire la diagnosticul ce afectează 1 din 68 de copii și susținerea intervenției terapeutice prin implicarea tuturor, după posibilități și abilități”, a spus Andreea Panait, psiholog și coordonator al Help Autism Filiala Suceava.

Acțiunea caritabilă „O limonadă, o șansă la recuperare” va începe de la ora 17.00 și va ține până la ora 22.00, echipa BarShow așteptându-i pe suceveni în spațiul creat în aer liber, vizavi de Oscar Wilde Pub.

 

 


Intră acum și în grupul de