„AFERIM!”, cel mai așteptat film românesc al anului, va fi proiectat la Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava


Intră acum și în grupul de

Lungmetrajul premiat la Festivalul Internațional de la Berlin cu Ursul de Argint pentru cea mai bună regie, trofeu acordat lui Radu Jude, va fi proiectat la Casa de Cultura a Studentilor din Suceava, joi, 2 iulie, de la orele 18:00 si 20:00.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Studentilor. Informatii si rezervari se pot obţine la la numarul de telefon 0752 092 606. Prețul unui bilet întreg  este de 8 lei,  iar pentru elevi şi studenţi, de 5 lei.

Unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice românești din ultimii ani, “AFERIM!” în regia lui Radu Jude, este un un film istoric a cărui acțiune are loc în Țara Românească a începutului de secol XIX. Un zapciu, interpretat de actorul Teodor Corban, însoțit de fiul său (Mihai Comănoiu) caută un rob fugar (Cuzin Toma).

aferim

Scenariul filmului este scris de Radu Jude și Florin Lăzărescu, MariusPanduru a realizat imaginea, montajul Cătălin Cristuțiu, sound design-ul este semnat de Dana Lucreția Bunescu. Costumele au fost realizate de Dana Păpăruz, iar scenografia de Augustina Stanciu, consilier istoric Constanța Vintilă-Ghițulescu, producător Ada Solomon.

Din distribuție fac parte: Teodor Corban, Mihai Comănoiu, Cuzin Toma, Alexandru Dabija, Luminița Gheorghiu, Victor Rebengiuc, Alberto Dinache, Alexandru Bindea, Mihaela Sîrbu, Adina Cristescu, Șerban Pavlu, Gabriel Spahiu, Dan Nicolaescu.

“AFERIM!” este o producție Hi Film, în coproducție cu Klas Film Bulgaria, Endorfilm Cehia, Mulberry Development România, cu participarea Nu Boyana Film Studios, U-Films, Production XMG Media, Abis Studio, Division Camera, în asociere cu EZ Films si cu participarea HBO România. Un film realizat cu sprijinul Cinema City, tocmai.ro, Timișoreana, MEDA, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Libra Internet Bank și Fundația pentru o Societate Deschisă. Finanțat de Centrul Național al Cinematografiei, Bulgarian National Film Center, Czech Cinematography Fund, Programul MEDIA al Uniunii Europene. Un proiect susținut de Eurimages.

“AFERIM!” este distribuit de Micro Film în colaborare cu Parada Film.

„AFERIM!’ este nerecomandat minorilor sub 15 ani.


Intră acum și în grupul de