Ultimele două zile în care se pot face înscrieri la conferința susținută de „SuperNanny” Irina Petrea, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Pregătirile pentru conferinţa „Provocările începutului de an şcolar”, susţinută de „SuperNanny” Irina Petrea la Iulius Mall Suceava, au intrat în linie dreaptă. Toţi cei care doresc să participe la evenimentul pe teme educaţionale şi vor soluţii pentru problemele întâmpinate în procesul de creştere a copilului mai au două zile la dispoziţie pentru a se înscrie la Centrul Info.

Iulius Mall SuceavaDuminică, 20 septembrie 2015, de la ora 12.00, părinţii, bunicii, cadrele didactice şi orice alte persoane interesate de buna educaţie a copiilor sunt aşteptaţi la conferinţa „Provocările începutului de an şcolar”, organizată de Iulius Mall şi susţinută de psihologul şi psihoterapeutul Irina Petrea.

„Evenimentul va cuprinde o sesiune teoretică, în care cei prezenţi vor afla cum să alegi grădiniţa sau şcoala potrivită copilului tău, cum poţi combate anxietatea de separare, cum ar trebui să decurgă comunicarea între părinte şi educator, ce comportamente dificile pot apărea, argumente pentru decizia de a alege între after school şi pedagog personal, cum să prevină sau să rezolve dificultăţile de învăţare  şi pe cele de integrare, cum să abordeze temele pentru acasă şi pe cele suplimentare şi multe alte aspecte folositoare. O a doua sesiune a conferinţei este una interactivă, dedicată întrebărilor şi experienţelor celor interesaţi, în care Irina Petrea le va oferi răspunsuri şi exemple din experienţa sa în educarea copiilor. În cadrul evenimentului va fi organizată şi o tombolă, în urma căreia trei dintre persoanele prezente vor primi cadou cartea SuperNanny, semnată de Irina Petrea, oferită de librăria Cărtureşti din Iulius Mall”, au informat reprezentanții complexului comercial.

Înscrieri la conferinţa „Provocările începutului de an şcolar” se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava, preţul unui bilet fiind în valoare de 20 de lei. Pentru cadrele didactice biletul este de 15 lei, fiindu-le oferite, la cerere, diplome de participare pe care le pot include în portofoliu de formare. 


Intră acum și în grupul de