Fitness urban, în Parcul Universităţii din Suceava, cu Doru Dorobăţ


Intră acum și în grupul de

Fondatorul mișcării Fitness Urban în România, Doru Dorobăţ, va conduce un antrenament specific de fitness urban în aer liber, la Suceava.

Evenimentul va avea loc vineri, 9 octombrie a.c., de la ora 17.00, în Parcul Universității din municipiu.

„Avem onoarea să promovăm în Bucovina Fitness-ul Urban şi curentul Schimbare Prin Mişcare. Nu contează ce nivel de pregătire fizică ai:  începător, mediu sau avansat! Accesul este gratuit pentru toată lumea, inclusiv pentru copii, elevi sau studenți”, arată instructorul de fitness.

afis Fitness Urban

Doru Dorobăţ este expert în domeniu și unul dintre cei mai buni instructori de fitness (antrenamente, mentalitate și nutriție) din România. Programele dezvoltate de el în urma propriei experiențe și Cartea „Schimbare prin Mișcare” se adresează tuturor celor care doresc să includă în stilul lor de viață, exercițiile fizice,  vor o alimentație specifică obiectivelor lor, sau au mai încercat acest lucru, dar au abandonat după ceva timp, din lipsă de timp ori de motivație .

„Sănătatea este accesibilă şi trebuie să rămână accesibilă tuturor! Mişcarea făcută în aer liber, în natură sau în parcurile din localităţile în care locuim, este sănătate curată”, subliniază Doru Dorobăţ, care invită sucevenii să afle în mod practic, cum pot avea un stil de viață sănătos prin mișcare, motivare și alimentație.

Fitness Urban Grup Romania este o mişcare socială ce îşi propune să aducă mişcarea în aer liber ca şi obicei în vieţile oamenilor.

Din iulie 2012, Doru Dorobăţ este reprezentantul României în Federaţia Mondială de Street Workout.

Pentru a participa și a avea acces la mai multe detalii, accesează link-ul evenimentului ce va avea loc în Parcul Universităţii:

https://www.facebook.com/events/1652189271659456/

 


Intră acum și în grupul de