Gașca Zurli va susține un spectacol distractiv pentru copii, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Fenomenul național Gașca Zurli vine duminică, 25 octombrie 2015, de la ora 16:00, la Shopping City Suceava, pentru a susține cel mai vesel spectacol pentru copii și părinți intitulat „Am o căsuță mică”.

Afis Zurli

„Cel mai inedit teatru privat pentru copii vine la Suceava cu un show interactiv, vesel, colorat şi educativ, în care cei mici şi cei mari vor putea să danseze, să cânte, să radă şi să aplaude alături de Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura”, au informat reprezentanții Shopping City Suceava.

Spectacolul “Am o căsuță mică” este o producţie originală plină de energie şi culoare, cântece şi veselie, interactivitate şi  multă distracţie. Timp de o oră, copiii şi părinţii se vor bucura de ingredintele unui spectacol minunat: cântece vesele şi antrenante, costume colorate, recuzită atrăgătoare şi multă bucurie.

La finalul spectacolului, artiștii vor lansa cartea ”Zboară, zboară Vrăjimăturică” și vor oferi o sesiune de autografe pentru toți cei prezenți. În plus, cei mici vor putea să-și achiziționeze produsele personalizate marca Zurli.

Gaşca Zurli îmbină perfect teatrul, muzica, poveştile şi magia într-un spectacol care îi vrăjeşte pe cei mici, îi ridică de pe scaun, îi amuză şi îi implică în distracţie. Cu sute de spectacole la activ, personajele Zurli împart buna dispoziţie ca nimeni altcineva și vor fi cu siguranță pe placul celor mici.

De asemenea, pentru cei mici distracția continuă și pe 31 octombrie, de la ora 16:00, la Carnavalul de Halloween din incinta Shopping City Suceava, eveniment la care toți copiii sunt invitați să vină costumați și să participe la parada costumelor, dar și la atelierele de pictură pe față, de sculptat şi desenat dovleci, dar și tradiționalul trick-or-treat. De altfel, cele mai spectaculoase costume şi cele mai înfricoşătoare măşti vor fi premiate de către partenerii evenimentului.

„La Shopping City Suceava, copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute”, au menționat reprezentanții complexului comercial.

Shopping City Suceava  – mai mult shopping și distracție în familie

 


Intră acum și în grupul de