“Ia-ţi bulina de la Bucovina!”


Intră acum și în grupul de

Complexul Comercial “Bucovina” îi aşteaptă pe suceveni la cumpărături pentru a le da buline roşii ce îi pot face câştigători! Începând cu data de 10 august, pentru o perioada de 6 săptămâni, “Bucovina” a demarat campania “Ia-ţi bulina de la Bucovina”, în cadrul căreia clienţii sunt răsplătiţi cu premii surpriză pentru cumparaturile făcute aici.

Astfel, vizitatorii “Bucovinei” primesc pentru fiecare 20 lei cheltuiţi în aceeaşi zi, în oricare dintre magazinele din incinta complexului comercial, câte o bulină pe talonul de participare. Fiecare talon completat cu 20 de buline trebuie depus în urna specială, întrând astfel în concurs. Cu cât participanţii vor depune mai multe taloane completate, cu atât vor avea mai multe şanse de câştig!

Premiile vor fi acordate la finele celor 6 săptămâni ale campaniei “Ia-ţi bulina de la Bucovina”, pe data de 19 septembrie, prin tragere la sorţi. Magazinele partenere ce pun la bătaie cele 44 de premii surpriză sunt: Altex, Ani Den, B&B Collection, Burdamar, Consul, Decostar, Dico, Ema Cati, Epiderma, Janice, Led Star, Londes, Just Build, Man’s Style Fashion, Mercando, Micati, Nichi, Niro Covi, Robco, Sacsil, Steilmann, Tobago.

Complexul Comercial „Bucovina” reprezintă destinaţia principală pentru toţi iubitorii de shopping. Aflat chiar în centrul oraşului, „Bucovina” le oferă clienţilor săi o gamă variată de produse şi, începând cu 10 august, şi buline norocoase, ce le pot aduce minunate premii!


Intră acum și în grupul de