Concert extraordinar „In memoriam Friedrich Svart”, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Concert_extraordinar_„În_memoriam_Friedrich_Şvar ţ”_IM_SV_2013Comunicat de presă

Săptămâna aceasta, bucovinenii vor avea parte de evenimente speciale în timpul petrecut la Iulius Mall Suceava. Pe agenda îndrăgitei destinaţii de shopping şi distracţie din următoarele zile se află manifestări culturale, un târg handmade, seri de poveşti, teatru de păpuşi şi numeroase alte activităţi pentru prichindei.

Marţi, 23 aprilie 2013, de la ora 18.00, Iulius Mall îi invită pe iubitorii de muzică folclorică şi dansuri populare la concertul extraordinar „În memoriam Friedrich Şvarţ”. Evenimentul organizat de Asociaţia Culturală „Friedrich Shwartz”, în parteneriat cu Ansamblul Artistic „Rapsodia Bucovinei” şi Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, aduce pe scena din Iulius Mall pe cei mai îndrăgiţi solişti şi dansatori păstrători ai tradiţiilor bucovinene. Publicul va fi încântat de spectacolul oferit de Ansamblul Folcloric „Rapsodia Bucovinei”, Ansamblul Folcloric „Ozana” din Tg. Neamţ, Grupul Folcloric „Rapsodia Codrilor” Ilieşi, Ansamblul Folcloric „Florile Bucovinei”, Ansamblul Folcloric „Muguraşii Mărginenilor” şi Formaţia de Dansuri „Plaiurile Soloneţului”. Invitatul de onoare al evenimentului este îndrăgitul solist de muzică populară Anton Achiţei.

Miercuri, 24 aprilie, năzdrăvanii sunt aşteptaţi la o seară de poveste petrecută la Iulius Mall. De la ora 18.00, librăria Cărtureşti îi invită pe ştrengari să asculte cele mai frumoase poveşti şi să se bucure de farmecul personajelor îndrăgite.

Serile de luni, miercuri şi vineri sunt dedicate dansurilor pentru prichindei la Iulius Mall. De la ora 18.00, cei mici sunt aşteptaţi să participe la lecţiile gratuite oferite de profesioniştii Boomdance. Ştrengarii vor fi iniţiaţi în paşi de dans pe ritmurile samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

De vineri până duminică, la parterul Iulius Mall se organizează o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Cei mai iscusiţi artişti locali îşi vor demonstra măiestia în a crea obiecte de o frumuseţe aparte, iar clienţii Iulius Mall vor alege bijuterii, decoraţiuni şi aranjamente lucrate manual. În aşteptarea Sărbătorilor Pascale, micile opere handmade sunt cadourile perfecte pentru cei apropiaţi.

Weekend-ul continuă cu surprize interactive pentru cei mici. Sâmbătă, de la ora 12.00, la KidsLand sunt organizate ateliere de creaţie, iar duminică, de la ora 12.00, va fi prezentat un spectacol de teatru de păpuşi.

Până pe 3 mai, Iulius Mall propune fanilor de pe pagina de Facebook să câştige premii gustoase la concursul „Prinde Iepuraşul”. Zilnic, cel mai iscusit „vânător” care va obţine punctajul maxim în cadrul aplicaţiei online va fi răsplătit cu un coş cu produse tradiţionale de Paşte. Marele premiu se va acorda pe 3 mai,  prin tragere la sorţi, atunci când unul dintre jucătorii concursului de pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava va fi recompensat cu un robot de bucătărie Philips.

Până pe 4 mai, „Iulius Mall îţi umple coşul de Paşte!”  Zilnic, prin tragere la sorţi, un miel şi o tigaie Dry Cooker vor ajunge în bucătăriile celor care şi-au făcut cumpărăturile la Iulius Mall. Pentru cel mai norocos client, periplul prin magazine va continua cu o excursie pentru suflet, la Ierusalim. La tombola primăverii participă toţi clienţii care au făcut cumpărături de peste 100 de lei şi au completat taloanele aferente de la Centrul Info Iulius Mall. Zilnic, primii 150 de clienţi care depăşesc acest cuantum primesc cadouri instant: cozonaci, sticle de vin, răcoritoare, iepuraşi de ciocolată şi vouchere de cumpărături.

Departament PR


Intră acum și în grupul de