Student al Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava, marele castigator al unui festival de muzica din Targu Jiu


Intră acum și în grupul de

Trupa de muzică folk fondată de Andrei Cicioc, absolvent al Facultăţii de Inginerie Alimentară a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, masterand în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, a caștigat Trofeul Festivalului Naţional de Folk şi Baladă „Poarta sărutului” de la Târgu Jiu.

Trupa-Icarus (1)

FOTO: DANIEL COZMA

Festivalul „Poarta sărutului” s-a desfăşurat pe scena Teatrului de Vară în perioada 8 – 10 august, iar trupa „Icarus” formată din Andrei Cicioc și Bogdan Pinghireac a  concurat alături de numeroşi interpreţi şi grupuri folk din întreaga ţară. Printre cei care au susţinut recitaluri extraordinare s-au numărat Emeric Imre, Andrei Păunescu, Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Dinu Olăraşu, Maria Gheorghiu, Adi Beznă, dar şi invitaţi din Serbia și Bulgaria.

Trupa „Icarus” a impresionat juriul prezidat de Doru Stănculescu cu două compoziţii proprii, „Norocul” şi „Un alt timp”, fapt ce a dus la câştigătoarea Marelui Premiu şi a Trofeului ediției a XIII-a a Festivalului Naţional de Folk şi Baladă „Poarta sărutului” de la Târgu Jiu.

Andrei Cicioc premiu Tg Jiu

Sursa foto: Facebook


Intră acum și în grupul de