Toamna asta se poarta unghiile in nuante inchise! Afla ce sfaturi trebuie sa urmezi pentru o manichiura impecabila


Intră acum și în grupul de

Trecerea de la sezonul cald la cel rece vine cu multe schimbări, atât în ceea ce privește vestimentația, cât și accesoriile care conferă doamnelor şi domnişoarelor un look de invidiat. Şi pentru că părul, machiajul și unghiile trebuie să fie impecabile, în noul sezon,  NewsBucovina.ro a apelat la sfaturile specialiștilor în domeniu.

O manichiură frumoasă, corect îngrijită, nu trece cu siguranţă neobservată. NewsBucovina.ro vă propune să adoptați în anotimpul ruginiu o manichiură în tendințe, delicată și care să vă reprezinte.

De la Ionela Creţu, manichiuristă la salonul Health & Beauty Center by Michaela S, am aflat că roșul burgund este culoarea perfectă pentru unghiile doamnelor și domnișoarelor în această toamnă. Specialistul în manichiură ne-a explicat  că se poartă nuanțele închise de roșu, ele fiind pe primul loc în tendințe în ceea ce privește culorile lacurilor de unghii. Tot în această toamnă la modă sunt și unghiile în tonuri aurii și cupru strălucitor.

O altă tendință de care doamnele și domnișoarele care vor să arate bine în orice împrejurare trebuie să ţină cont este dată de folosirea ojelor mate. Unghiile negre rămân la modă, dar sunt preferate și lacurile în nuanțe închise de albastru, mov sau verde.

Pentru o manichiură simplă, dar inedită, Ionela Crețu recomandă lacurile de unghii nude sau chiar un french cu gri și negru. În plus, se poartă modelele geometrice în diferite forme, gama de culori fiind una largă, în funcție de evenimentul pentru care vă pregătiți.

De asemenea, forma unghiilor poate fi ovală, foarte elegantă sau cu vârfurile ascuțite, dar nu foarte lungi, acoperite de o nuanță de lac auriu strălucitor.

O manichiură rezistentă, chiar și o săptămână, se poate obține doar dacă înaintea aplicării ojei pe unghie se aplică un lac de bază (base coat) pentru a nu se pigmenta unghia, iar la sfârșit, se aplică un lac de protecţie (top coat), a completat specialista în manichiură.

unghii toamna 2014 (1)

unghii toamna 2014 (2)

unghii toamna 2014 (3)

unghii toamna 2014 (4)


Intră acum și în grupul de