Relaxare si tratament impotriva celulitei: masajul cu bete de bambus


Intră acum și în grupul de

Doamnele și domnișoarele care vor să arate bine indiferent de anotimp și care caută o metodă rapidă de tratare a celulitei, dar în același timp să se simtă mai relaxate și mai echilibrate, pot încerca masajul cu bețe de bambus.

NewsBucovina.ro continuă să vă prezinte cele mai interesante tendințe ale toamnei și vă propune să vă relaxați și să încercați un masaj inovator, care vă va aduce multiple beneficii, atât la nivelul pielii, cât și al circulației sangvine.

Potrivit tehnicianului maseur Iulian Gagiu, de la Health & Beauty Center by Michaela S., masajul cu bețe de bambus este un masaj pentru bunăstare, un tratament ideal atât pentru femei, cât și pentru bărbați, având ca scop obținerea unor efecte de relaxare și de tratare a celulitei.

SAM_1490

NewsBucovina.ro: De ce trebuie să încercăm masajul cu bețe de bambus?

Iulian Gagiu: Bețele de bambus sunt un accesoriu excelent pentru că accentuează puterea mișcărilor efectuate de maseur, iar masajul devine mult mai eficient. De asemenea bețele de bambus sunt special finisate pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor părți ale corpului. Masajul cu bambus este un masaj pentru bunăstare, un tratament ideal atât pentru femei, cât și pentru bărbați și are un efect special în ceea ce privește tratarea celulitei.

NB: În ce constă tehnica acestui masaj?

IG: Tehnica masajului cu bețe de bambus presupune îmbinarea netezirilor ușoare cu mișcări de rotire. Se pot realiza și mișcări de presiune care relaxează mușchii și tonifică pielea, iar prin mișcările rulate suprafața este drenată și toxinele sunt eliminate.

NB: Ce presupune masajul anticelulitic?

IG: Pentru masajul anticelulitic este nevoie de un baț de bambus de minim 40 de cm lungime și folosirea unui ulei natural, fără parabeni deorece crema poate produce agresiuni asupra pielii prin iritare. Spre deosebire de multe creme cu ingrediente chimice menite să dea un aspect plăcut pielii sau să prevină celulita, uleiul întrunește toate proprietățile de reparare și hrănire a celulelor epidermei. Atunci când este folosit uleiul de masaj, bețele alunecă mai ușor, iar pielea se hidratează mai repede.

NB: Care sunt efectele masajului cu bețe de bambus?

IG: Efectele masajului cu bambus se reflectă în netezirea și uniformizarea stratului de piele, prin micșorarea circumferinței corporale și dispariția grăsimilor. De asemenea, celulita și vergeturile se pot diminua sau pot duce chiar la dispariția lor, organismul este detoxifiat intens prin drenajul limfatic, tonusul muscular va fi mult mai bun, iar fesele vor avea un efect de push-up. Pe lângă aceste efecte trebuie menționată și intensificarea microcirculației sangvine.

NB: După cât timp sunt vizibile rezultatele?

IG: Rezultatele apar imediat, chiar și după o ședință de o oră, însă pentru întreținere trebuie făcute măcar două ședințe pe săptămână, iar pentru un efect intens chiar și de trei ori pe săptămână.

NB: Care este prețul pentru o ședință de masaj cu bețe de bambus?

IG: Prețul pentru o ședință de masaj cu bețe de bambus este de 35 de lei, iar la un abonament de zece ședințe clienții vor plăti 30 de lei ședința.


Intră acum și în grupul de