FOTO Suceava a fost capitala frumusetii masculine la finele saptamanii. Vezi care au fost castigatorii la Mister Divos Moldova


Intră acum și în grupul de

Pentru o zi Suceava a fost capitala frumuseții masculine. Cei mai arătoși băieți din zona Moldovei au defilat în cadrul unui eveniment în premieră pentru Bucovina, prezentat de unul dintre sex simbolurile României, Bogdan Vlădău.

concurenti mister divos moldova

Mister Divos Moldova a pus orașul Suceava pe harta fashion a țării la sfârșitul acestei săptămâni. Vineri, 3 octombrie, cei 19 concurenți au strălucit și s-au prezentat impecabil în fața publicului de la Lounge Padrino.

Aleși pe sprânceană, la două castinguri, din peste 100 de băieți înscriși, cei 19 finaliști au demonstrat că pot excela în modă și concursuri de frumusețe masculină.

Ei au trecut prin trei probe de foc, prima fiind prezentarea unei ținute casual, a doua a lenjeriei intime, iar ultima cea a ținutei de seară. Juriul a apreciat și a evaluat fiecare concurent, iar la final, după ce s-a tras linie șapte dintre finaliști au plecat acasă cu un premiu.

Din juriu au făcut parte Andreea Oprica – art manager Diva și deținătoarea titluilui Miss Iași 2013, Alexandra Iliuță – Miss Vaslui 2014 și finalista concursului Supermodels by Cătălin Botezatu, Ștefania Maftei – artist, Ioana Datolla – director de imagine Lounge Padrino, Mihaela Tcaciuc – redactor NewsBucovina.ro, Alexandra Avasiloaiei – fashion designer, Alina Bordea – director de marketing Lounge Padrino, Cătălina Burlo – organizator de evenimente și fashion designer, Baron Vlamarko – coordonator muzical al evenimentului și stylist, Adela Ungurean – art manager Heaven Salon, Carmen Oiște – director de marketing Divos Male Models, iar președintele juriului a fost Bogdan Burțilă, câștigătorul Mister Divos 2013.

Amfitrionul serii, „burlacul” României, Bogdan Vlădău, i-a susținut și încurajat pe tot parcursul serii pe concurenți. Astfel, reușita celei de-a doua ediții a concursului Mister Divos Moldova a fost asigurată. În semn de prețuire față de sprijinul acordat de fiecare dată, organizatorul concursului, Doru Mocanu, i-a înmânat lui Bogdan Vlădău o diplomă de recunoștință.

bogdan vladau divos

diploma de recunostinta vladau

După deliberări, juriul a decis să acorde cinci premii speciale, pe lângă locurile I, II și III. În acest fel, titlul Best Look i-a revenit lui Alexandru Popovici, Best Fashion lui Paul Ichim, Best Model lui Eduard Tudor Rusu, Best Fitness lui Marius Vlăgea, iar Best Attitude lui Alin Scripca.

Pe podiumul concursului Mister Divos Moldova au urcat Fabian Papafir care a obținut locul III, Alessandro Baciu – locul II, iar Alexandru Popovici a câștigat locul I. Toți cei trei ocupanți ai podiumului sunt din Iași.

Locul I - Alexandru Popovici
Locul I – Alexandru Popovici
Locul II - Alessandro Baciu
Locul II – Alessandro Baciu
Locul III - Fabian Papafir
Locul III – Fabian Papafir

De asemenea, Baciu Alessandro, câștigătorul locului II a primit și Premiul de Popularitate în urma acumulării celor mai multe voturi pe Facebook.

mister divos moldova vladau mocanu

„A fost un eveniment pe plus din toate punctele de vedere. Au fost aproximativ 300 de persoane în public. Mă bucur că în sală au fost foarte mulți băieți, ceea ce înseamnă că îi interesează, că vor să aibă mai multă grijă de ei. Eu voi ține legătura cu o parte dintre concurenți, cel puțin zece și-au exprimat dorința de a colabora pe viitor”, a declarat Doru Mocanu, organizatorul concursului.

Credit foto: Alex Sofian.


Intră acum și în grupul de