Cinci destinatii de vis pentru Revelion! Afla ce ti-au pregatit operatorii de turism pentru cumpana dintre ani


Intră acum și în grupul de

artificii.gif

Anul 2015 se apropie cu pași repezi și chiar dacă suntem în luna octombrie, oamenii din întreaga lume se pregătesc să sărbătorească trecerea dintre ani într-un mod cât mai deosebit. Pentru că revelionul este cea mai așteptată noapte din an, aceasta trebuie sărbătorită într-un mod unic, în locuri speciale, alături de persoane dragi și desigur, șampania și focurile de artificii nu trebuie să lipsească.

Dacă încă nu v-ați hotărât ce veți face în noaptea magică, NewsBucovina.ro vine în sprijinul dumneavoastră cu cinci destinații de vis din străinătate. Noi am apelat la ajutorul directorului filialei agenției Eximtur Suceava, Alexandra Butnari, care ne-a prezentat cele mai atractive destinații de revelion.

Relaxare absolută în Maldive…în Paradisul Tropical

Dacă vă doriți un revelion cu totul special prima recomandare este Maldive. Puteți pleca în superba destinație din Oceanul Indian să vă petreceți cumpăna dintre ani la un hotel de cinci stele. Prețurile pentru un sejur de șase nopți de cazare pornesc de la 3.973 euro/adult/pachet în camera dublă, transportul cu avionul și asigurările medicale fiind incluse în preț. Clienții care vor opta pentru această destinație vor avea parte de o cină festivă de revelion.

 maldives

Experiențe unice în Madeira – Perla Verde a Atlanticului

Madeira sau Insula Grădină este o destinație de revelion ideală pentru cei care vor să cunoască frumusețile naturale. Madeira va lăsa fără grai toți turiștii care vor sosi în mini-vacanța dintre ani. Pentru șase nopți de cazare la un hotel de cinci stele veți plăti 1.284 euro/adult/pachet în camera dublă. Hotelierii vă vor asigura tot confortul la piscina acoperită, sala de gimnastică, la jacuzzi și vă vor invita să gustați din celebrul vin de Madeira. De asemenea, veți avea ocazia de a face un tur panoramic și să descoperiți frumusețea orașului Funchal.

InsulaMadeira_8

Descoperiți farmecul medieval în Praga

Praga sau „Orașul de aur” este una dintre cele mai populare destinații din Europa. Puteți opta pentru cinci nopți de cazare la un hotel de patru stele, ultracentral, pentru sejurul de revelion și să plătiți 749 eur/adult /pachet în camera dublă.

În preț nu sunt incluse excursiile și cina festivă din noaptea dintre ani.

 prague

Circuit în Scandinavia și Țările Baltice

Sucevenii care doresc o vacanță reușită în preajma Anului Nou pot alege să călătorească în Scandinavia și Țările Baltice și vor putea cunoaște Riga, capitala culturală a anului 2014. Operatorul din turism contactat de NewsBucovina.ro a propus un sejur între 30 decembrie și 3 ianuarie pentru tariful de 784 euro/adult/pachet, în camera dublă. Printre serviciile incluse se regăsesc biletele de avion, dar și cazarea la hoteluri de patru stele din Stockholm și Riga, croazieră în noaptea de revelion între Stockholm și Tallinn cu cină festivă și petrecere la bordul navei, precum și tururi de oraș și vizite la muzee.

riga

Atmosferă unică la Viena la Gala Imperială

O destinație aparte pentru revelion este capitala Austriei, Viena. Puteți să sărbătoriți un revelion de neuitat într-una dintre cele mai frumoase săli de festivități din Viena cu delicatese culinare și muzică care îmbie la dans. La miezul nopții, celebrul Pumerin, clopotul din Catedrala Sf. Ștefan va vesti sosirea noului an. Programul de divertisment va fi susținut  de o orchestră. De asemenea, turiștii vor putea asista la un show de magie și la nelipsitul program de discotecă. Prețul pentru un astfel de pachet cu cazare timp de patru nopți la un hotel de trei stele este de 678 euro/adult, în camera dublă.

 christmas-market-stall viena


Intră acum și în grupul de