Sanela Andronic, Miss Boboc la Colegiul National „Stefan cel Mare” Suceava: „Sunt cea mai vesela persoana pe care o cunosc!”


Intră acum și în grupul de

Balurile Bobocilor reprezintă cel mai bun prilej de socializare și de cunoaștere a noilor colegi. Ca în fiecare an, liceenii suceveni se întrec în abilităţi organizatorice, în alegerea unei tematici originale, dar și a unor trupe de de succes, pentru ca în final să rezulte un spectacol demn de toate laudele şi aplauzele. Colegiul Național „Ștefan cel Mare” a deschis, săptămâna trecută, seria balurilor din municipiul Suceava.

balul bobocilor liceul stefan cel mare suceava 2014 (143)

Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură şi le-a avut în prim-plan pe 11 tinere frumoase, grațioase, dar și foarte inteligente care au stârnit admirația publicului și a juriului la probele de aptitudini și de perspicacitate. La proba rochiilor de seară, boboacele au strălucit la propriu, făcând concurență zeițelor din Egiptul Antic. Sanela Andronic a fost aleasă cea mai frumoasă ștefanistă, ea primind titlul de Miss Boboc 2014 Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava.

Îndragită și apreciată de colegi, Sanela a acceptat fără ezitare să ne împărtășească, în exclusivitate, impresiile despre participarea ei la Balul Bobocilor, cu ce își ocupă timpul liber, dar și ceea ce vrea să facă pe viitor. Frumoasa ştefanistă are 15 ani, este la profilul de matematică-informatică bilingv engleză, iar gimnaziul l-a urmat la Școala Generală numărul 3, din Suceava.

balul bobocilor liceul stefan cel mare suceava 2014 (132)

NewsBucovina.ro: De ce ai ales să studiezi la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava?

Sanela Andronic: Am ales acest colegiu pentru că aici pot face carte. E un liceu care se respectă și sunt mandră că am ajuns aici.

NB: De ce ai ales să participi la Balul Bobocilor?

SA: La început, nu am vrut să vin la preselecții, însa m-am răzgândit cu o zi înainte și am spus de ce nu. Știam că experiența va fi foarte frumoasă și îmi voi face mulți prieteni noi. Cu această ocazie am scăpat și de timiditate.

NB: Ai întâmpinat dificultăți în timpul repetițiilor?

SA: Nu, repetițiile au fost foarte distractive. Organizatorii ne-au vrut numai binele și au avut grijă de noi, boboacele. Am rămas cu amintiri superbe și de la bal, și de la repetiții.

NB: Ce reprezintă pentru tine titlul obținut?

SA: Titlul de Miss Boboc reprezintă pentru mine primul pas în viața mea la liceu, la distracție și la experiențe noi. Sunt mândră de locul obţinut, chiar dacă nu mă așteptam să câștig.

NB: Care este principalul tău atu?

SA: Sunt cea mai veselă persoană pe care o cunosc. Consider asta un atu.

NB: Ce îți place să faci în timpul liber?

SA: În timpul liber ies cu prietenii, mă uit foarte des la filme sau îmi petrec timpul cu familia. Cititul sau desenul mă relaxează cel mai bine.

NB: Care sunt principalele tale pasiuni?

SA: Fotografia și desenul sunt principalele mele pasiuni. Îmi place la nebunie să surprind momente chiar dacă asta înseamnă să le desenez sau să apas un buton. La această parte să spunem artistică, semăn nespus de bine cu mama mea.

NB: Ce carieră ţi-ar plăcea să îmbrățișezi în viitor?

SA: Mă îndrept spre o carieră în Drept, cel mai probabil avocatură. Îmi doresc asta din mai multe motive. Această meserie îmi oferă un statut social respectabil, comunicarea deschisă cu oamenii, și bineînțeles, în zilele noastre ne gândim din ce o să trăim și consider că din mai multe ramuri ale Dreptului se câștigă destul de bine.

NB: Ce te recomandă pentru o carieră în Drept?

SA: Sunt ambițioasă şi nu mă las până nu-mi ating scopul. Sunt o persoană foarte sinceră, iar asta e un plus în Drept. În această carieră poţi atrage respectul unor persoane importante, iar acest fapt mă motivează. Evident, este nevoie de multă muncă și ambiție.

balul bobocilor liceul stefan cel mare suceava 2014 (83)

balul bobocilor liceul stefan cel mare suceava 2014 (114)

Vezi mai multe fotografii de la Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de