VIDEO Cum arata judetul Suceava in viziunea echipei Zig Zag prin Romania


Intră acum și în grupul de

Misiunea echipei „Zig Zag prin România” în județul Suceava a ajuns la final, rezultatele muncii lor fiind ilustrate intr-un clip video.

echipa zig zag prin romania

Cei 14 tineri care au pus bazele proiectului „Zig Zag prin România” au stat în județul Suceava aproximativ șase săptămâni pentru a cunoaște cele mai frumoase locuri, dar și oamenii de succes. Proiectul este unul de anvergură întrucât tinerii vor străbate toată țara în zig zag, timp de patru ani. Deși călătoria tinerilor este la început, județul Suceava fiind al doilea județ vizitat după Botoșani, proiectul s-a făcut imediat remarcat, în special în zona online și a rețelelor de socializare.

„Am văzut locuri foarte frumoase în fiecare dintre localitățile pe care le-am vizitat, dar ce mi-a plăcut, pe lângă tezaurul de mănăstiri și spiritualitate pe care Suceava îl are, sunt peisajele naturale care îți umplu sufletul de bucurie, fauna și faptul că aceste locuri au puritatea lor”, a declarat pentru NewsBucovina.ro managerul proiectului „Zig Zag prin România”, Radu Dascălul.

Activitatea echipei de tineri implicată în proiect nu s-a oprit doar la realizarea unui hyperlapse, tinerii vor lansa în curând pe internet un eBook în care vor fi prezentate cele 90 de locuri din județul Suceava, dar și poveștile a 75 de oameni cu care tinerii au discutat, oameni din toate domeniile de activitate. De asemenea, peste patru ani, când misiunea „Zig Zag prin România” va ajunge la final, fiecare județ va avea o carte de aproximativ 200-300 de pagini.

Citește și interviul acordat în exclusivitate pentru NewsBucovina.ro de reprezentanții Zig Zag prin România la sosirea în Suceava.


Intră acum și în grupul de