INTERVIU cu Ionela Ilasca si Tudor Sutac, castigatorii titlurilor de Miss si Mister Boboc 2014 la Colegiul National de Informatica „Spiru Haret” Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi tineri frumoși, inteligenți și foarte prezentabili au obținut săptămâna trecută titlurile de Miss și Mister Boboc 2014 la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava, în cadrul unui spectacol excepțional, foarte bine realizat, cu momente artistice diverse și cu o formație pe măsură, și anume Maxim.

Balul Bobocilor al informaticienilor suceveni a fost unul desăvârșit, cele zece perechi de boboci concurente pentru titlurile de Miss și Mister, întrecându-se în frumusețe, dar și în abilități artistice. Juriul i-a desemnat pe elevii Ionela Ilașcă și Tudor Șutac marii învingători, ei dovedind că sunt demni de titlurile puse la bătaie.

balul bobocilor informatica 2014 (1)

NewsBucovina.ro continuă să vă prezinte, în exclusivitate, impresiile despre participarea la Balul Bobocilor, dar și planurile de viitor ale tinerilor desemnați câștigători în competiția care le-a propulsat în frumoasa lume a anilor de liceu. Ionela Ilașcă are 15 ani și studiază la profilul de Științe ale naturii, iar Tudor Șutac are tot 15 ani și studiază Matematică-Informatică.

NewsBucovina.ro: De ce ați ales Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava?

Ionela Ilașcă: Am ales să studiez la acest colegiu deoarece disciplina și complexitatea sunt punctele sale forte.

Tudor Șutac: Am ales Colegiul de Informtică deoarece îmi place informatica, asta vreau să fac și în viitor. De asemenea, am mulți prieteni care au terminat aici și m-au îndrumat să urmez acest liceu.

NB: Ce așteptări aveți de la viața de liceeni?

IL: Îmi doresc să acumulez cât mai multe amintiri frumoase și să mă facă să mă bucur că am trecut prin aceasta perioadă.

TȘ: Vreau să mă bucur și să profit de această perioadă frumoasă a vieții pentru a rămâne cu cât mai multe amintiri și cu foarte mulți prieteni.

NB: De ce ați ales să participați la Balul Bobocilor?

IL: Inițial nu am luat o decizie cu privire la participarea mea în cadrul acestui concurs, însă faptul că am fost aleasă din cele aproximativ 30 de candidate m-a ambiționat să merg mai departe și chiar să câștig titlul de Miss Boboc 2014.

TȘ: Am vrut să particip la Balul Bobocilor deoarece mereu mi-a plăcut acest spectacol și mi-am dorit foarte mult să îl câștig. Din aceste motive nici nu am stat pe gânduri când m-am înscris.

NB: Care sunt cele mai plăcute amintiri de la Balul Bobocilor pentru voi?

IL: Cele mai frumoase amintiri de la acest concurs sunt reprezentate de munca pe care am depus-o pentru realizarea probelor și interacțiunile cu niște persoane minunate.

TȘ: Cele mai frumoase amintiri de la Balul Bobocilor sunt din sala de dans unde coregraful nostru, Aioanei Cezar Alexandru, ne-a creat dansul. Desigur, și decernarea premiilor când am aflat că am câștigat titlul de Mister Boboc.

NB: Ce reprezintă pentru voi titlurile obținute?

IL: În urma titlului obținut m-am convins asupra unor calități pe care le am. Totodată, acesta reprezintă pentru mine un succes pentru că fac parte din noua generație de boboci ai CNISP.

TȘ: Pentru mine acest titlu înseamnă foarte mult deoarece am reușit să îmi demonstrez că dacă muncesc și îmi doresc un lucru, îl pot obține.

NB: Care sunt atuurile voastre?

IL: Consider că principalul meu atu este sinceritatea. Îmi place să fiu obiectivă și să spun lucrurilor pe nume, dar pot considera un atu și originalitatea de care cred că dau dovadă prin ceea ce fac.

TȘ: Cred că principalul meu atu este simțul umorului și atitudinea mea zilnică în scocietate.

NB: Ce vă place să faceți în timpul liber?

IL: În timpul liber îmi place să dansez. Am practicat acest sport timp de câțiva ani, însă am considerat că școala trebuie să fie o prioritate. Pe lânga dans, îmi place să citesc și să ascult muzică.

TȘ: În timpul liber îmi place să ies în oraș cu prietenii și să particip la spectacole, evenimente sportive.

NB: Ce pasiuni aveți?

IL: Pasiunile mele sunt dansul și hairstyle-ul.

TȘ: Pasiunea mea este basketul. Această pasiune mi-a fost descoperită de doamna profesoară Carmen Sasu care mi-a pus bazele în acest sport.

NB: Ce carieră v-ar plăcea să urmați?

IL: În viitor aș dori să devin medic pediatru deoarece am avut tangențe cu lumea medicală, iar acestea mi-au creat o pasiune care mă împinge spre această profesie. Sunt o fire ambițioasă, implicată în ceea ce fac și perspicace. Îmi plac copiii și cred că medicina este profesia pe care ar trebui să o urmez.

TȘ: Mi-ar plăcea să am o carieră în domeniul IT deoarece mereu mi-a placut să lucrez pe calculator și să descopăr lucruri noi. Ideile și energia mă ajuta mereu să vin cu ceva nou pentru a progresa în acest domeniu.

Vezi mai multe fotografii de la Balul Bobocilor de la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava.


Intră acum și în grupul de