Pregateste-ti tenul pentru sezonul rece! Afla ce trebuie sa faci pentru a avea un ten luminos si fara pete


Intră acum și în grupul de

La trecerea dintre anotimpuri, din cauza vântului și a temperaturilor scăzute, tenul are nevoie de o îngrijire specială pentru a rămâne sănătos, luminos, fără să se rideze sau să se păteze. O vizită la salonul cosmetic este recomandată tuturor doamnelor și domnișoarelor care doresc să ofere tenului îngrijirea necesară în sezonul rece.

tratament albire fata (2)

Întrucât în această perioadă tenul are nevoie de un plus de hidratare, NewsBucovina.ro a apelat la specialistul în cosmetică Dana Strîmbu de la salonul Health and Beauty Center din Suceava. Potrivit acesteia, pielea feței va fi pregătită pentru sezonul rece prin realizarea unor tratamente faciale adaptate în funcție de tipul de ten.

Un tratament recomandat de Dana Strîmbu tuturor tipurilor de piele este cel de albire (whitening). Un ten luminos și fără pete se poate obține printr-un astfel de tratament care se realizează doar în această perioadă.

Petele maronii și pistruii apăruți din cauza expunerii în exces la soare vor putea să dispară după numai câteva ședințe. Datorită gamei de produse de albire utilizate, diferențele cromatice vor fi reduse și astfel, fața își va recăpăta strălucirea.

Tratamentul de albire se aplică atât pe față, cât și pe gât, decolteu sau mâini pentru reducerea petelor maronii sau a pistruilor care pot fi și moștenire genetică, la toate tipurile de piele, pentru persoane de toate vârstele”, a declarat specialista în cosmetică.

De asemenea, aceasta a ținut să precizeze că tratamentul se efectuează în etape bine definite, pentru a se obține rezultate optime.

tratament albire fata (1)

„Înainte de a se realiza peelingul, fața trebuie să fie curată, demachiată și tonifiată. După aplicarea peelingului care se lasă să acționeze între 5 și 10 minute, fața se curăță cu apă călduță, după care se aplică o cremă de masaj, iar după aceea o mască. După 15 minute cât a fost lăsată pe față, masca se îndepărtează cu apă călduță și se aplică o cremă de final cu factor de protecție”, a precizat Strîmbu.

Mai mult decât atât, cosmeticiana a recomandat utilizarea unei creme cu factor de protecție pe toată durata tratamentului, dar și în afara lui, în fiecare zi.

Pentru ca petele de pe față să dispară sunt necesare minim cinci ședințe, o ședință fiind făcută o dată la două săptămâni.

Prețul unei ședințe din tratamenul de albire este de 150 de lei.


Intră acum și în grupul de