Nu te-ai decis ce vei face in noaptea de Revelion? Iata ofertele restaurantelor si cluburilor din Suceava


Intră acum și în grupul de

Anul 2014 se apropie cu pași repezi de final, iar cei mai mulți dintre români au început să își planifice cea mai importantă noapte din an!

Revelionul este una dintre cele mai apreciate petreceri ale anului, fiind un prilej de întâlnire cu familia și prietenii. Când vine vorba despre noaptea dintre ani, românii nu mai țin cont de buget și își doresc să petreacă momente minunate în compania celor dragi. Pentru ca petrecerea să fie de nota zece, iar clienţii să își amintească tot anul de noaptea magică, managerii suceveni de restaurante și cluburi s-au pregătit cu oferte care mai de care mai tentante, cu meniuri tradiționale românești sau meniuri sofisticate din bucătăria internațională.

Totodată, clienții vor fi întâmpinați cu muzică antrenantă, cu DJ și formații în vogă, iar șampania și artificiile de la miezul nopții nu vor lipsi, distracția fiind garantată! Pentru toate acestea, sucevenii vor scoate din buzunare cel puțin 219 lei de persoană.

Del`iri Pub Suceava își așteaptă clienții în noaptea de Revelion cu preparatele delicioase marca proprie, într-o atmosferă de sărbătoare și cu multă voie bună alături de Formația Artistic!

Del'Iri

Astfel, sucevenii sunt invitați să se răsfețe cu un aperitiv format din ruladă din piept de pui umplută cu spanac și cabanos, ruladă de porc umplută cu mozaic de legume, ruladă de brânză proaspătă cu somon fume și verdețuri, chec aperitiv Del`iri, frigărui bocconcini și roșii cherry, salată de crudități cu miez de nucă, ou de prepeliță în coșuleț umplut cu cremă de brânză proaspătă și busuioc și tobă tradițională. La felul doi, oaspeții vor servi file de somon cu sos de lămâie și capere pe pat de legume julienne și orez sălbatic, iar la felul trei, pulpă de curcan cu mere caramelizate și sos dulce acrișor cu garnitură de cartofi dublu copți. La desert se va servi cheesecake cu ciocolată albă și fructe de pădure. În ceea ce privește băuturile servite, se vor putea consuma cafea Lavazza, vinul casei roșu/alb/demisec Budureasca, șampanie, J&B, Absolut, suc natural, Pepsi, Mirinda, apă plată și minerală.

Atmosfera va fi întreținută de formația „Artistic” până în zori de zi, prețul acestui pachet fiind de 225lei/persoană. Clienții care vor achita până pe data de 10 decembrie vor beneficia de o reducere de 10%.

Cumpăna dintre ani o puteți petrece într-un mod deosebit și la Oscar Wilde Pub. Gazdele vă vor încânta prin mâncăruri rafinate, muzică de calitate pentru toate gusturile şi băutură la discreţie. Petrecerea de revelion va începe de la ora 20.00, iar la miezul nopții urătorii tradiţionali, un foc de artificii deosebit şi o cupă de şampanie din partea casei vor fi surprizele organizatorilor.

oscar wilde suceava

Petrecerea este cu bufet suedez format din: Antreu rece cu crostini cu pate de măsline şi roşii uscate, terină de spanac cu somon fume, salată Shuba (păstrăv afumat, salată de crudităţi), pifteluţe cu susan, mini crispy de pui, ruladă de porc cu prune uscate, sushi, crochete de caşcaval, cărcuţe cu mousse din creveţi şi ardei copţi, bulgăraşi de brânză dulce cu mărar şi susan prăjit, creveţi în crustă de cartofi, rulouri de şuncă cu salată de crudităţi, baghete de pui în crustă de seminţe, frigărui cu brânză feta şi struguri, frigărui cu mozzarella şi roşii cherry, crostini cu brânză Philadelphia şi prosciutto crudo, crutoane cu salată de vinete; antreu cald cu rulou de curcan cu sos de mango şi lime, iar la felul principal cu pulpă de raţă cu sos de afine şi legume sote și duo somon-şalău cu sos de piper verde pe pat de linte roşie. La desert veți savura un tort cu cremă mascarpone, buturugă de ciocolată şi fructe. Tot

Băutura este ]n cantitate nelimitată. Veți putea servi whisky – William Lawson’s, vodka – Finlandia, tequila – Camino, gin – Bombay, Martini, vin – Budureasca alb, roşu, rose, răcoritoare – Pepsi, Mirinda, 7Up, Granini Nectar (portocale şi mere), suc 100% natural Aroma, apă minerală plată şi apă minerală carbogazoasă Bilbor, espresso și cappuccino.

Programul artistic va fi asigurat de MC&DJ CORNEL. Tarfiul perceput pentru noaptea de revelion este de 249 lei/persoană.

O seară pe cinste, cu multă distracție se anunță și la Versus Bar&Restaurant. Petrecerea va începe de la ora 20.00, iar la miezul nopții șampania și un foc de artificii de exterior vor fi din partea casei. Pe lângă acestea, vă mai așteaptă multe alte surprize și invitați speciali.

versus suceava

La antreul rece veți fi serviți cu ruladă de pui cu legume, roast cu brânză Philadelphia şi somon fume, ouă cu sos remoulade, ruladă de pandişpan cu ficat de gâscă, terină bicoloră cu ardei roşu şi ementaler, toast cu icre de crap, mezeluri tradiţionale: pastramă de porc, muşchi ţigănesc, salam haiducesc, toast cu salată de vinete, coşuleţe cu salată de Boeuf, crostini cu pate de măsline negre; la antreul cald mini frigărui de porc, mini frigărui de pui, baghete de pui crispy, ficăţei înveliţi în bacon, pifteluţe speciale cu susan şi mac; pește: file de şalău crocant cu sos Menuere şi Risotto; la felul principal cu vită în sos roşu cu cartofi copţi cu rozmarin. La desert vă așteaptă un bufet de prăjituri asortate şi fructe.

De asemenea, veți putea consuma băuturi în valoare de 80 de lei.

Responsabili de buna dispoziție vor fi DJ XS&MC VERONY. Prețul pentru pachetul de revelion este de 219lei/persoană.

Restaurantul sucevean Vivendi se pregătește de zor nu doar pentru o petrecere în noaptea de revelion, ci și pentru un bal deosebit pe data de 1 ianuarie. Clienții vor fi copleșiți cu surprize pe tot parcursul celor două seri, cu focuri de artificii și urători, cu șampanie și multă bună dispoziție.

vivendi suceava

Meniul de Revelion îi va încânta până și pe cei mai pretențioși invitați, la aperitivul rece vor fi servite minitare cu mousse de somon, salată de curcan în foietaj, frigărui capresse, prosciutto crudo-rucola, ouă de prepeliță cu icre roșii și castravete, terină de brânzeturi fine cu struguri, miere și nuci, rulou de vinete cu brânză proaspătă, ruladă de cașcaval, piftie de curcan, mușchi file, măsline umplute cu anchoa, bruschete cu roșii și avocado, ruladă de porc în bacon. La aperitivul cald se va servi duet de somon și șalău, saladă de portocale cu avocado. Felul principal este reprezentat de o friptură din file de porc în crustă de piper mozaic pe pat de ardei copți, garnisit cu piure de țelină. Mesenii se vor îndulci la desert cu tort Napoleon regesc. Băutura va fi nelimitată, de la bar se vor putea consuma whisky J&B, vodka Absolut, Martini Bianco, țuică de prune, afinată/cornată, vin roșu și alb de la Cramele Basarabiei, dar și răcoritoare, Coca-Cola, Fanta, suc natural, apă minerală, plată și tonică și cafea espresso Lavazza.

La Balul organizat în seara de 1 ianuarie se va servi, în funcție de preferințe, ciorbă de burtă sau rădăuțeană, gulaș de vită cu mămăliguță, brânză de oi și murături pregătite de bucătar pe terasa restaurantului, stropite din belșug cu țuică, vin fiert și afinată de casă.

Cele două petreceri în cinstea noului an vor fi garantate de buna dispoziție transmisă de Formația General Musik-Suceava.

Sucevenii vor scoate din buzunare suma de 299 lei/persoană pentru pachetul de revelion și bal sau pentru revelion 249 lei/persoană, iar pentru bal 89 lei/persoană.

Restaurant Centru Vechi Suceava anunță două seri pline de rafinament și bun gust, cu muzică live și DJ profesionist, atât în noaptea de revelion, cât și la carnavalul din seara de 1 ianuarie. Invitații vor servi preparate delicioase, din meniul tradițional și internațional, și vor avea parte de tot felul de surprize și premii din partea organizatorilor. Preț stabilit pentru cele două nopți de distracție este de 750 de lei, pentru două persoane.

centru vechi suceava 1

La restaurant Padrino petrecerea din noaptea de revelion va ține până în zori de zi, cu un meniu pe gustul tuturor și muzică variată, la prețul de 219 lei/persoană.

padrino sv

La intrarea în Noul An, Restaurantul Taco Loco din Suceava pregătește clienților un răsfăț culinar asezonat cu băuturi fine, dar și cu băuturi tradiționale românești. Petrecerea va începe de la ora 20.00, iar atmosfera va fi întreținută de un DJ profesionist până în zorii primei zile din 2015. La miezul nopții toți invitații vor servi servi o cupă de șampanie din partea casei.

taco loco suceava

Meniul pregătit de bucătarii restaurantului va cuprinde un antreu cu coșulețe cu salată de crudități și piept de rață, terină de brânzeturi și struguri albi, ouă de prepeliță în cuib de hrean, terină de pui în mantie de bacon, ruladă de curcan în crustă de semințe, canapele cu icre de crap și somon fume, sufleu de broccoli cu șvaițer si măsline feliate, trandafiri din salam uscat, mini frigărui caprese și dresing de crudități. La gustarea caldă invitaților li se va servi somon în crustă de verdețuri asezonat cu baby carrots, broccoli și sparanghel cu sos de lime și chivas. Felul principal cu siguranță nu va fi trecut cu vederea, bucătarii vor pregăti rose beef cu sos de vin roșu, piept de curcan cu curry și mere verzi, cartofi duchesse și risotto cu Parmigiano Reggiano asezonat cu salată verde și semințe. În noul an sucevenii se vor îndulci la desert cu tort aniversar cu fructe și înghețată asortată. La discreție vor fi băuturi precum whisky, vodka, afinată, pălincă, vin roșu/alb, apă minerală, Coca cola, Fanta și cafea. Prețul pentru un revelion la Taco Loco este de 220 lei/persoană.

 


Intră acum și în grupul de