Se apropie Craciunul si Revelionul! Vezi care sunt tendintele sezonului pentru un look de invidiat


Intră acum și în grupul de

Toate doamnele și domnișoarele își doresc să arate impecabil la petrecerile la care vor lua parte cu ocazia sărbătorilor de iarnă, să atragă atenția și să primească laude. Un look de invidiat nu se obține ușor, de aceea este nevoie de intervenția specialiștilor în frumusețe pentru a oferi cele mai bune sfaturi și pentru a pune în valoare trăsăturile naturale ale fiecărei doamne sau domnișoare.

După zecile de ore petrecute la cumpărături sau alocate curățeniei și pregătirii celor mai delicioase meniuri de sărbătoare, reprezentantele sexului frumos trebuie să își găsească timp și pentru ele și să se răsfețe.

În acest sens, News Bucovina a apelat la specialista în frumusețe și hair-style Mihaela Stoian, de la salonul Health and Beauty Center Suceava. Potrivit acesteia, de sărbători părul trebuie să arate impecabil, la fel și machiajul sau manichiura.

tendinte par - machiaj revelion 2015 (3)

În ceea ce privește părul, doamnele trebuie să îl vopsească pentru a scăpa de firele albe sau de rădăcinile crescute, să adopte o tunsoare modernă sau să tundă vârfurile crescute, pentru a arăta cât mai estetic și pentru ca părul să crească sănătos și frumos.

Totodată, o coafură specială, o culoare intensă, deosebită, va scoate orice doamnă sau domnișoară din anonimat.

La mare căutare în acest sezon sunt culorile ciocolatii, aurii, blondul, blondul rose și nu în ultimul rând stilul ombre. Această modalitate de colorare a părului este foarte avantajoasă pentru cliente întrucât nu se văd atât de repede rădăcinile crescute. La tunsori, râmân în tendițe bobul și părul tuns în scări.

Specialista de la Health and Beauty Center Suceava recomandă sucevencelor pentru seara de Revelion să țină cont de câteva aspecte atunci când aleg tipul de coafură. Definitorii pentru stabilirea unui look sunt tipul de petrecere, locul, vârsta și bineînțeles personalitatea fiecărei femei.

„Dacă stăm acasă alegem o coafură lejeră, un feonat, bucle lejere, iar dacă petrecerea este la un restaurant și ținuta este una elegantă, automat și coafura va fi specială. Dacă vorbim despre coafuri elegante, coafuri de seară, la mare căutare sunt coafurile retro”, a recomandat Mihaela Stoian.

Pentru o coafură reușită se poate opta pentru un păr lăsat pe spate sau se poate realiza un coc lejer, tot la spate, respectând liniile retro.

De asemenea, dacă petrecerea este într-un club, atunci domnișoarele pot apela la bucle lejere, valuri retro sau pot adopta o coafură în vogă în acest moment, și anume părul foarte bine încrețit. Pentru un look care să întoarcă privirile tuturor pot fi folosite și diferite accesorii, nu foarte mari. Puteți alege perluțe, strasuri sau coronițe de flori.

„O coafură frumoasă, elegantă, trebuie neaparat însoțită de un machiaj potrivit”, este de părere Mihaela Stoian. Aceasta a declarat că între îmbrăcăminte, coafură și machiaj trebuie să existe o simetrie, așadar trebuie de avut multă grijă.

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de